Digestoře SIRIUS s vyspělou inteligencí

Vítejte v první třídě…
Představení digestoří pro rok 2021 předcházel precizní vývoj jak nového designu, tak i technologie. Společnost SIRIUS navrhla své nové odsavače par pro letošní rok tak, aby byl jejich design v souladu s požadavky moderních trendů.

Při tvorbě nového designu brali návrháři v úvahu historii i současnost digestoří. Klasické a moderní pojetí se zde prolíná v různých souvislostech. Nejnovější design je charakterizován inovativním LED osvětlením, které levituje v prostoru, a vyvolává tak dojem kouzla. Při výrobě digestoří byla použita výjimečná keramika – výsledkem je produkt, který představuje dokonalou kombinaci čistoty a harmonie designu. 
 
Společnost SIRIUS investovala do důkladného výzkumu světa senzorů a umělé inteligence IoT a s využitím jeho výsledků vyvinula inovativní systém s patentovanou technologií. Díky tomu mohou nové digestoře pracovat v plně automatizovaném režimu. Umí si samy přizpůsobit svůj výkon podle druhu vaření a kvality vzduchu v kuchyni (senzory rozpoznají znečištění vzduchu). Kromě toho lze odsavač par pomocí aplikace SIRIUS nebo hlasového asistenta (Alexa / Google Home) nastavit i na manuální režim.
 
Pozor, vychází SUPERNOVA! 
Spojení nové technologie, exkluzivního designu a výjimečného materiálu
DESIGN: Giacomo Fava
 
Obyčejná digestoř? To rozhodně ne! Supernova je něčím víc než jen pouhým odsavačem par. Tato čerstvá novinka je navržena tak, aby pracovala autonomně a umožnila vám soustředit se pouze na vaření, aniž byste se rozptylovali okolními vlivy: nemusíte se zatěžovat ovládáním osvětlení varné zóny ani nastavováním digestoře na ideální výkon. Supernova sama nalezne dokonalou rovnováhu mezi výkonem a účinností, čímž šetří vaši energii. Navíc dokonale vyčistí vzduch v interiéru. Keramické baňky (kopule) s nejmodernější technologií od společnosti SIRIUS jsou ručně vyrobeny a ozdobeny mistry z Deruty. Každý kus je originál. Technologie senzorů a pokročilých elektronických zařízení je patentovaná společností SIRIUS. Supernova automaticky rozsvítí své LED osvětlení po položení pánve či hrnce na varnou desku a sama si upraví sílu odsávaného proudu vzduchu podle množství páry, vzniklé při přípravě pokrmů. Supernova může pracovat v plně automatizovaném, ale i v manuálním režimu, který lze nastavit pomocí aplikace nebo hlasového asistenta (Alexa / Google Home).

 
SUPERNOVA Light je výjimečný produkt, vyrobený beze zbytku ručně keramickými mistry z Deruty. Jedná se o novou závěsnou lampu kopulovitého tvaru z keramiky. Díky modernímu LED světlu zajistí ideální osvětlení pracovní i varné desky. Keramická lampa je vybavena patentovaným technologickým systémem SIRIUS, disponuje senzory a elektronicky vyspělým zařízením, které detekuje kvalitu vzduchu a množství produkovaných výparů během vaření – automaticky aktivuje sání digestoře. SUPERNOVU Light lze kombinovat i s modelem S-DDH6. Tento výrobek je novou verzí digestoře integrované v indukční desce.
 
KITE a LINE 
DESIGN: Giacomo Fava
 
Mezi nové stropní digestoře patří modely KITE a LINE. Tyto odsavače par mají štěrbinové sání, jež je zcela integrované, a umožňuje tak zachovat designovou čistotu interiéru. Digestoře jsou doplněny vysoce účinným osvětlením v odlehčených liniích, které poskytuje rovnoměrné světlo a příjemný vizuální komfort. Odsavače par mohou být obsluhovány dálkovým ovládáním na bázi rádiových vln nebo pomocí aplikace SIRIUS či hlasového asistenta (Alexa / Google Home).
 
DUNE 
DESIGN: Giacomo Fava
 
Další novinkou roku 2021 je komínová digestoř DUNE. Snoubí se v ní moderní technologie, osobitý design a výjimečné materiály. DUNE je ultra tenká designově čistá digestoř, pyšnící se ve své přední části keramickým panelem, který ručně vyrobili řemeslní mistři z Deruty. Digestoř DUNE představuje zdařilé spojení italské řemeslné výroby a špičkové technologie používané u odsavačů par SIRIUS.
 
Instagram: digestore_sirius
 
Produkty značky SIRIUS naleznete také na veletrhu FOR INTERIOR 2021, který probíhá ve dnech 21. - 25.9. 2021 v PVA Expo Praha v Letňanech.
21.09.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444