Diamanty a masáž v posteli

Foto: www.pullman.cz

Foto: www.pullman.cz

Máte své investice v nemovitostech, cenných papírech nebo ve zlatě? Dopřáli jste si luxusní vůz či sportovní vybavení? Nechte se inspirovat královskou rodinou a investujte také do vlastní postele. Na českém trhu se objevila unikátní novinka: postel KUPERUS, jejíž vzhled a vlastnosti si určíte sami. Pořád uvažujete co pod stromeček nadělit svým blízkým? Společnost LUXURY SLEEPING přichází s tipem - darujte luxusní povlečení.

Foto: www.pullman.czPostel, do které se vyplatí investovat

Akcie, pozemky, zlato, komodity, vzdělání, krása, golfová či jiná sportovní výbava, zkrátka a dobře, investujeme do všeho možného, tak proč ne do postele? Unikátní postel Kuperus holandské výroby, která byla představena v showroomu na královských Vinohradech, rozhodně za investici stojí. Luxusní postel v bílé kůži s čelem zdobeným krystaly Swarovski je výjimečná nejen svým vzhledem, ale také komfortem, který nabízí.

Usínejte na svých úsporách

Vysoké ležení, tichý polohovací systém na dálkové ovládání umožňující celkem 5 různých poloh, uvnitř zabudované speciální masážní systémy s funkcí Wave, či možnost nechat si ozdobit postel dekorativními prvky dle vlastního výběru – včetně diamantů vás jistě přesvědčí, abyste neschovávali své úspory pod matraci, ale raději je investovali přímo do postele. Rozmazlení investoři, usínejte na svých úsporách.
Vánoční dárek, který si užijete v posteli

Foto: www.pullman.czPodobně jako vzhled krásné ženy podtrhují nádherné šaty, ke kvalitní posteli patří to nejkrásnější povlečení. I vaše postel si zaslouží zahalit do těch nejkvalitnějších materiálů. Zakázkově vyráběné luxusní ložní prádlo v LUXURY SLEEPING značek Slabbinck a Blumarine nabízí nejen pestrou paletu hýřící spoustou úžasných barevných kombinací, vzorů a materiálů, ale také otvírá vrátka Vaší fantazii. Své ložní prádlo si totiž můžete sami navrhnout. Tak proč neusínat pod dekou s originálním motivem, anebo nedopřát svému miláčkovi sladké snění na polštáři se zamilovaným vzkazem přímo od vás?

Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti LUXURY SLEEPING
29.11.2012

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444