Dětské rostoucí židle a stoly nakupujte u odborníků v obchodní síti MAYER

Jak vyřešit vybavení dětského pokoje kvalitním nábytkem pro každodenní sezení školáka u psacího stolu, když nám trh nabízí tolik možností? Každý se do toho může pustit sám nebo se obrátit na zkušeného odborníka. Druhá varianta se určitě vyplatí.

Osobní poradenství zkušeného prodejce je velmi cenné a často nám pomůže otevřít oči, pochopit souvislosti a pomoci nám se správně rozhodnout. Kupující má právo na informace, které jsou důležité ještě před koupí, aby se vyhnul vrácení zboží nebo jeho výměně.
 

Kde hledat odborné poradce?

Výrobce rostoucích dětských židlí a stolů MAYER CZ se může pochlubit poměrně širokou sítí téměř 40 kamenných prodejen v ČR a SR se zkušenými a školenými poradci. Výrobky si zde můžete prohlédnout a objednat dle Vašich požadavků. Vezměte sebou i své dítě, aby si samo vybralo a vyzkoušelo nejen sezení, ale i manipulaci.

Zboží je zpravidla skladem a odesílá se k objednateli z ČR nebo SR v podstatě ihned, t.j. následující pracovní den po obdržení objednávky.

Mapu prodejců naleznete ZDE:
 
 
Pokud kupujete zboží z časových důvodů přes internet, je důležité, aby informace o výrobku byly podrobné, kompletní a v případě nejasností bylo možné získat další informace oslovením telefonem nebo e-mailem.
 

Novinky v sortimentu MAYER pro rok 2018

Kdo chce funkční rostoucí židli a stůl do dětského pokoje, může si vybrat z širokého sortimentu MAYER CZ nejen podle funkčností tohoto nábytku, ale i podle barvy kostry, barvy stolových desek a zejména druhu a barvy potahového materiálu pro čalounění židlí a sedacích ploch pojízdných kontejnerů.

Novinkou pro rok 2018 jsou nové kombinace čalounění židlí Actikid A2 a také možnost zakoupit vybrané sety za výhodnou cenu se slevou 8%.
 

Rostoucí židle Actikid A2 v nových kombinacích

 
  

Kvalita těchto dětských nastavitelných židlí Actikid spočívá nejen v kvalitní kostře, ale také v čalounění, které je z velmi odolného materiálu AQUA CLEAN. Právě tento materiál je vhodný pro znečištění, které je u dětí běžné. Čalounění se dá velmi snadno čistit  jen vlhkým hadříkem, max. s kapkou šampónu. Je to díky speciální úpravě proti znečištění, a to každého vlákna samostatně, ochrana je proto až do hloubky potahu. Židle s takovým čalouněním vypadá dlouhodobě čistě a pěkně. Uvažovat o sundávání a praní není potřeba.

Sladit barevné provedení dětské židle s interiérem je velmi jednoduché, každý si může vybrat z širokého standardní nabídky potahů nebo dokonce navrhnout svou vlastní kombinaci.
 

Cenově výhodné sety se slevou 8%

 
 
Můžete si vybrat celkem ze 4 cenově zvýhodněných setů, kompletní nabídka ZDE.
 

A nakonec poslední doporučení: nevěřte mýtům!

V rámci internetových diskuzí vznikla o rostoucích dětských židlích a stolech řada mýtů, tj. mylných tvrzení, kterými se můžete nechat zmást. Proto je vhodné si přečíst samostatný článek, který tyto mýty vyvrací.
18.06.2018 | PR
  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444