Deskový radiátor therm-x2 Line - atraktivní, kvalitní design s úspornou technologií

S deskovými radiátory therm-x2 Line reaguje Kermi na rostoucí poptávku po energeticky účinných radiátorech s atraktivním vzhledem pro harmonické začlenění do náročného bytového designu.

Charakteristickým prvkem designu jsou vodorovně nebo svisle probíhající jemné linky na přední desce. Standardní barva je bílá (RAL 9016), na přání lze však dodat všechny odstíny barevné palety RAL-Classic a celou řadu sanitárních a trendových barev ze vzorníku barev Kermi.

Line provedení jsou vybavena patentovanou technologií x2 od společnosti Kermi a stanovují nedostižné meze energetické účinnosti a tepelného komfortu. Lze je snáze a přesněji regulovat a umožňují nízké teploty provozu – a tím šetří náklady na vytápění. Díky patentované technologii x2 dosahují prokazatelného potenciálu až 11% úspory energie, vyznačují se zvláště krátkou dobou ohřevu a poskytují maximum útulného tepla vyzařováním.


S rozmanitými variantami pro připojení představují radiátory therm-x2 Line dokonalá řešení pro novostavbu i rekonstrukce. Jejich rozměry připojení, stejně tak jako u všech Kermi deskových radiátorů a designových radiátorů, se přesně shodují s roztečí připojení starých a technicky překonaných radiátorů DIN. To umožňuje rychlejší a čistou výměnu odborným topenářem – bez jakýchkoli náročných zednických a malířských prací. Pro radiátory, jejichž rozměry připojení jsou mimo rozměry DIN, nabízí Kermi široký výběr adaptérů připojení. 
 

Stavební výška 200 mm

Kermi výrobní program zahrnuje rovněž stavební výšku 200 mm. Vedle provedení Line jsou k dostání také provedení Plan (hladká přední deska) a Profil (profilová přední deska). Tyto modely byly speciálně vyvinuty pro vysoký tepelný výkon s malou stavební výškou ve stavební délce 600 – 3000 mm určeny obzvláště k montáži před velkoplošná okna, nízké podezdívky a do zimních zahrad.


Více informací naleznete na www.kermi.cz
12.02.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444