Designové krby Romotop zútulní každý moderní interiér

Krb vnese do moderního interiéru rodinnou pohodu, příjemné teplo a stane se výjimečným doplňkem. S krbem ušetříte za energie a vytopený interiér získáte takřka okamžitě. Představujeme designové krby, umělecké kusy pro ty nejnáročnější zákazníky.

Krby v moderních rodinných domech už dávno nevyčnívají jako dominanta celého interiéru. Moderních krbů si často na první pohled nevšimneme, se stylem současné architektury dokonale souzní. O to pozoruhodnější je to podívaná - jejich design nadchne minimalismem, nadčasovostí, vyvážeností detailů a samozřejmě perfektní funkčností.

Designový krb se od běžných krbových kamen liší většími proporcemi, velikostně se více blíží ke klasickým individuálně stavěným krbům. Stále se však jedná o hotový výrobek přímo od renomovaného výrobce. Má dané přesné parametry, jako je tepelný výkon, účinnost a zároveň splňuje všechny přísné ekologické limity.


Designové krby vynikají vzhledem i technologiemi

  • Inovativní systém vedení spalin pojmenovaný výrobcem „double spin“ napomáhá využít z nich více tepelné energie a k tomu ještě přispívá ke splnění ekologických limitů. 
  • Centrální přívod externího vzduchu do topeniště (tzv. CPV) je další nezbytná funkce zajišťující stálý dostatek kyslíku pro optimální hoření.
  • Dalším bonusem je možnost umístit do vnitřního prostoru krbu akumulační prvky nebo akumulační výměníky, které nashromážděné teplo později postupně uvolňují do svého okolí. Tato vychytávka zajistí příjemné teplo v interiéru i po vyhasnutí plamene
 

Snadné ovládaní i údržba

Ovládání krbů je jednoduché, regulaci primárního i sekundárního přívodu vzduchu můžete řídit jediným ovládacím prvkem. Sekundární přívod vzduchu se mimo jiné postará o omývání skla dvířek, takže nedochází k usazování nečistot a pravidelná údržba krbu nezabere tolik času. 

Krb v rohu? Žádný problém

Rádi byste si pořídili krb, ale dispozice vašeho bydlení vás omezují? Představujeme designový kachlový krb Cornea, navržený do rohů místností. Na dvířka je u nich použito ohýbané sklo, otevírají se do boku vlevo nebo vpravo dle typu. Jako obklad jsou použity velkoformátové keramické kachle několika barevných možností dle vlastního výběru.

Hledáte krb přesně podle vašich představ? Není nic snazšího než si vybrat z různých typů provedení. Romotop nabízí krby s rovnými dvířky, rohové nebo s třístranným sklem, kdy si pohled na oheň užijete ze všech míst interiéru. Moderní vzhled má na svědomí velkoplošný lakovaný plech v černém provedení, jako materiál obkladu si ale můžete vybrat i minimalistický šedý kámen nebo keramické kachle v různých barvách glazur.

Designové krby budou o teplo vašeho domova pečovat dlouhá léta. Pro další informace a inspiraci navštivte webové stránky výrobce Romotop.
03.06.2022
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444