Designové sklo-hliníkové vchodové dveře

Firma VP trend s.r.o. se zabývá výrobou dveřních výplní určených pro profilové vchodové dveře z plastu a hliníku. Zákazníky jsou z drtivé většiny majitelé rodinných domů. V uplynulé době firma představila novinku, a sice sklo-hliníkovou dveřní výplň.

Vnější strana výplní se skládá z kaleného skla, vrstveného v kombinaci s connexem. Celková tloušťka vnější skleněné strany se rovná 6,4 mm. Vnitřní stranu výplně výplní tvoří práškově lakovaný, popř. foliovaný (kašírovaný) hliníkový plech o tloušťce 1,5 mm. Izolační jádro výplně je zhotoveno z materiálu XPS. Výplně jsou vyráběny v různých tloušťkách a to ve vsazovaném a jednostranně překryvném provedení. 

Za výhodu lze určitě považovat vysokou odolnost, luxusní vzhled a  provedení. Díky technologii, která umožňuje tisknout na sklo, jde na skleněné výplně nanést libovolný design, což nabízí koncovým uživatelům i architektům možnosti, které dříve neměli. Jedná se o jeden z nejluxusnějších produktů v kategorii vstupních dveří.
 
V nabídce se nachází základní řada designů, ale možnosti jsou prakticky neomezené. Není problém vyrobit tyto výplně se vzhledem podle přání zákazníka. Co se týká trendů, tak požadavky na tento typ, respektive spíše požadavky na nějaké výplně tvořené sklem, se začaly objevovat zejména ze strany zákazníků v Německu a Francii, odkud tato poptávka pomalu přichází i k nám. Existuje nemalá část zákazníků, kteří chtějí mít na domě něco originálního, něco speciálního a běžné vchodové dveře jim nestačí. Těmto lidem vychází sklo-hliníkové výplně vstříc.

 
Odezva byla a je velmi kladná, stejně tak poptávka není tak malá, jak by mohl někdo s ohledem na vyšší cenu výrobku předpokládat. Do příštího roku, kdy se sklo-hliníkové výplně dostanou ještě více do povědomí lidí, hledí firma VP trend s velkou důvěrou.
02.10.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444