Designové koupelny ze studií elements

Koupelna je mnohdy středobodem našich obydlí. Pohodlná vana, rozměrný sprchový kout, obrovské zrcadlo či kachle s exotickým designem - to vše utváří jedinečnost a komfort našich koupelen. Dnešní doba nabízí nepřeberné množství produktů a možností a tak v podstatě neexistují hranice pro vaši představivost. Pokud zrovna zařizujete koupelnu, zkuste studia elements.

Hledáte-li materiál pro inspiraci, rozhodně nebudete zklamaní. Studia elements se specializují na tvorbu kompletních koupelen a najdete u nich širokou nabídku domácích i zahraničních značek. Vybírat tak můžete v různých cenových kategoriích od ekonomicky dostupnějších možností až po nadčasové a moderní designy od prémiových výrobců.


Studia elements poskytují také profesionální grafické návrhy tak, aby všechny prvky ve vaší koupelně dokonale ladily. Na své si tu tedy přijdou takřka všichni.

Jste příznivci minimalistických prvků? Z běžné koupelny se rázem může stát vysoce moderní koupelna, a to kombinací světlých ploch a černých doplňků, jako například černých baterií či černým rámem sprchového koutu.


Industriální design je dnes v módě a koupelny nejsou výjimkou. Vychutnejte si příjemný pocit z koupelny, kde se snoubí prvky dřeva a betonu a vytvoří se tak jednoduchý a čistý design.


Klasika nikdy nezklame - tradiční bílá koupelna, kterou doplní designové prvky, jako například koupelnový žebřík. Nerezové doplňky podtrhnou čistotu a  svěžest bílé koupelny.


Studia elements také nabízí vlastní řadu koupelnového vybavení VIGOUR. Prohlédněte si prémiovou vanu VIGOUR WHITE či sprchovou zástěnu VIGOUR DERBY v prostředí praktické mini koupelny. Kombinace bílé čisté keramiky a obkladů v hnědých tónech vytváří velmi příjemný dojem. Zrcadlo podsvícené po celém obvodu pak podtrhne krásu takového designu.


Konkrétní příklad proměny malé panelákové koupelny jste mohli vidět v pořadu TV Prima - Jak se staví sen. I když byla koupelna opravdu maličká a měla umakartové jádro, po rekonstrukci nyní splňuje všechny požadavky dnešní doby. Má závěsné WC se sedátkem s pomalým sklápěním, umyvadlo s praktickou skříňkou, sprchový kout i žebříkový radiátor, a to vše v jednotném designu. Koupelnu dodala studia elements do pořadu Jak se staví sen – Extra 2019 (4.díl), který se konal v Mnichově Hradišti. Koupelnu navrhovali architekti Kamila Douděrová a František Kobližka.

Zvažujete-li rekonstrukci vaší koupelny, neváhejte navštívit webové stránky studií elements a přinejmenším se inspirovat.
12.10.2020 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444