Design ukrytý pod povrchem - výsuvné digestoře FABER

Výběr vhodného odsavače par lze zvládnout relativně snadno. Stačí spočítat si velikost odsávaného prostoru a zaměřit se na nabídku produktů s požadovaným výkonem. Spolehlivým zdrojem informací jsou i realizační firmy, které mají s odsavači par dlouholeté zkušenosti. Pokud však chcete mít v kuchyni výkonnou digestoř a designovou lahůdku v jednom, nemůžete při svém výběru opominout nabídku  odsavačů FABER.

FABER vestavná digestoř Fabula

Digestoř Fabula je jedinečným modelem v kategorii výsuvných (DownDraft) odsavačů. Instaluje se do pracovní desky za varnou plochu a pokud nevaříme, je z ní vidět pouze úzký panel s ovládacími prvky. Při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat páry a pachy z prostoru nad varnou plochou a z celé kuchyně.

Odsavač je vybaven LED osvětlením, které je umístěno pod ovládacím panelem a vytváří silný a ostrý zdroj světla. Kombinuje vynikající rozložení světla na varné zóně s příjemnou relaxační intenzitou (4100°K). Led diody mají velmi dlouhou životnost a přitom nízkou spotřebu energie, jen 2W.

Méně hluku a větší výkon - ventilační jednotka Energy snižuje hluk o 3dB(A) a zvyšuje účinnost odsavače o 30%, zejména při dlouhém a složitém potrubí.

Ventilační jednotku digestoře lze umístit do skříňky z přední nebo zadní části těla, případně na zakázku jako externí jednotku mimo skříňku. Tím dosáhneme téměř bezhlučného chodu odsavače. Potrubí může být připojeno z pravé nebo levé strany, z přední nebo zadní části těla a také zespodu.

Díky signalizaci nasycení filtrů budou filtry vždy ve správné kondici a nemusíme preventivně vizuálně kontrolovat jejich stav. Funkci lze aktivovat při recirkulačním provozu a upozorní nás na nutnost filtry vyčistit či nahradit.

Další užitečné funkce

  • funkce doběhu po ukončení vaření zajistí dokonalé odstranění všech zbytkových par z odvětrávaného prostoru. Potřebný čas ponechá odsavač v chodu a automaticky jej vypne až po určité době
  • pomocí funkce Ventilace 24 můžeme průběžně osvěžovat vzduch v kuchyni a přilehlých prostorách, udržovat optimální vlhkost a tím zlepšit vnitřní prostředí v interiéru. Pokud je režim aktivní, odsavač se v pravidelných časových intervalech zapíná a nízkou rychlostí větrá. Jedná se o úsporný režim provozu, kdy odsavač generuje minimální hlučnost (téměř neslyšitelné) a spotřebovává zanedbatelné množství energie
  • mimořádně intenzivní odsávání pokud chceme rychle vyčistit vzduch v interiéru. Po 10 minutách od aktivace funkce přepne elektronika chod odsavače zpět do běžného režimu

Kompletní nabídku digestoří FABER najdete na www.faber-eshop.cz.
23.11.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444