Design a kvalita od Aristonu do vaší kuchyně

Filozofie Aristonu je jednoduchá – stát se součástí vašeho každodenního života, umožnit používání domácích spotřebičů přesně podle přání a potřeb jejich uživatelů. S vybavením značky Ariston můžete pracovat, trávit čas s rodinou nebo dokonce snít sladké sny, aniž byste si museli dělat starosti. To je možné díky vysoce inovovaným produktům, schopným pracovat naprosto bezpečně a tiše, které mohou být naprogramovány tak, aby splňovaly všechny vaše požadavky.

Nové trouby typu Ariston dodávají každé kuchyni osobitý styl: díky inovačnímu designu se stávají předmětem obdivu, pečlivě vybrané hodnotné materiály jsou zárukou vynikající kvality, inovační funkce budoucnosti podporují pohodlné a jednoduché vaření, jak jen to je možné.
Pomocí osmi programů se multifunkční sporák stává všeumělem, kde je ovládání pomocí přehledného elektronického displeje dětsky jednoduché. Inovovaný program Fast Cooking – rychlá příprava, umožňuje 20 až 50% úsporu času. Pomocí horkovzdušného programu lze připravit ve třech úrovních naprosto rozdílné pokrmy, bez toho, aby došlo ke smíšení aroma.
A pokud se vám něco vylije, díky Fast Clean – rychlému čištění to není žádný problém: automatický samočistící program nechá rozpadnout špínu na malou hromádku popela.

 

Varné centrum Ariston se vyznačuje funkcemi budoucnosti a náročným designem.
Indukční pole překonává všechny dosud existující varná centra. Přednost: rovnoměrné rozdělení tepla a jemné regulování spolu s precizním zapínáním / vypínáním.
Flexibilitu podporují rozšířené zóny sklokeramických varných polí: dvojpole, trojpole a pečící zónu lze zapnout individuálně podle potřeby. Pokud potřebujete připravit jídlo opravdu rychle, maximální výkon zajistí funkce HiLight SuperPower. Pomocí funkce Chef Eye pak lze vaření téměř plně zautomatizovat.

 

Čich a chuť jsou u vaření to základní. Příjemně se linoucí vůně z připravovaného pokrmu sice povzbudí vaši chuť k jídlu, přece jen je ale nepříjemné, když se dostane do ostatních prostor bytu. Odsavače par značky Ariston zamezují nekontrolovatelnému úniku vůní a zápachu. K dispozici je několik variant, ať již klasické pro zabudování, volně zavěšené nebo dekorativní do prostoru.
Díky výkonu a tichému chodu motorů s dostatečným tahem zajišťují odsavače par Ariston nejen příjemné prostředí při vaření, ale jsou i nehlučné. Dle požadavků lze odsavače par používat do odtahu nebo s recirkulací vzduchu.
 
 
Chladící a mrazící přístroje Ariston v sobě spojují elegantní design spolu s vyspělým a funkčním řešením. Ve vynikajícím designu je skryto nespočet inovací a technologií. V první řadě je však kvalita: nespočet funkcí a systémů se stará o to, aby všechny potraviny byly uloženy hygienicky a vydržely dlouho čerstvé. Uživatelům to ušetří čas a usnadní starosti s nakupováním i ukládáním potravin.
Absolutní inovace: vakuový systém Ever Fresh, se kterým dochází k pětinásobnému prodloužení trvanlivosti uložených potravin, bez ztráty chuti, vitamínů či kvality.
XXL – police s automaticky otvírajícím se víkem a obsahem 39 litrů, poskytují díky regulátoru vlhkosti optimální skladovací klima i pro potraviny snadno podléhající zkáze.
O zajištění čerstvého stavu potravin a jejich kvality se stará rovněž funkce Air Care: speciální filtr zamezuje spojení různých pachů v chladničce.
Systém ventilace No Frost zamezuje pomocí perfektní cirkulace vzduchu spojování a slepování uložených potravin. Nepřítomnost námrazy na stěnách chladničky značí jediné: nepohodlné odmrazování již patří minulosti.
Zvláštní důraz byl kladen na rozdělení a uspořádání polic v chladničce a ve dveřích. Flexibilně a velkoryse je lze přizpůsobit i pro uložení dvoulitrových lahví.
Myčky nádobí Ariston dosahují vynikajících výsledků díky inovačním technologiím, jedinečným funkcím a jednoduchému ovládání. Náklady jsou redukovány na minimum, aniž dochází ke snížení výkonnosti. Tak dosahuje nová generace myček nádobí Ariston nejlepších výsledků ve spotřebě elektrické energie, v účinku mytí a sušení – třída A.
Tyto vynikající výsledky jsou možné díky inteligentní technice: Sensor System měří hodnotu znečištění vody a přizpůsobuje její množství, teplotu a délku provozu. Pomocí systému Auto Half Load rozpozná množství nádobí v myčce a přizpůsobí tomu její provoz. Pro perfektní výsledky mytí sklenic systém Duo Wash, který zajistí, aby nádobí v horním koši bylo ošetřeno jinak, než ve spodním.


Kompletní sortiment značky Ariston nabízí internetový obchod www.elektro-garden.cz, který vám současně poskytne širokou škálu doprovodných služeb. Nová chuť nákupu na internetu má totiž jméno ELECTRO GARDEN.
20.08.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444