Dennert - stavění bez překážek

Kdo měl kdy to potěšení bydlet v rodinném domě a zažil bourání příček, prach a hluk při přestavbě, ten ví, jakou výhodou je nemuset definitivně rozhodnout vše hned od začátku, ale proměny bydlení provádět s co nejmenšími obtížemi. Takovou možnost představuje inteligentní prostorový koncept domu ICON z produkce firmy Dennert, která se prezentuje také ve Stavebním Centru EDEN 3000 na brněnském výstavišti.

Pokud se nastěhujete do domu ICON ve dvou a po krátké době přibudou do vaší rodiny děti, představuje to minimální problém. Díky inteligentnímu prostorovému konceptu jste ve vašem dodatečném plánování půdorysu dokonale flexibilní. Příčky postavíte mrknutím oka a flexibilní systém rozvodů pod stropem dovolí dovést proud bez větších nesnází všude tam, kde je ho potřeba. Podobnou přizpůsobivost vykazuje i podkroví. Na začátku si určíte, zda má být vystavěno hned nebo používáno jako půda. Lze také vystavět půdu později ve vlastní režii a používat ji např. jako dětský pokoj


Záměrem dodavatele je nabídnout nejen pohodlné bydlení, ale také pohodlné stavění. Díky modulovému způsobu stavby jsou produkční časy a náklady sníženy na minimum, preciznost a přesnost nízkoenergetických rodinných domů Dennert je naopak velmi vysoká. Dům ICON je vyráběn s ohledem na požadavek nejvyšší individuality na moderních výrobních linkách přímo v podniku. To zaručuje preciznost a neustálou kontrolu kvality. Potřebě zákazníků po individuálně odlišném bydlení vychází firma navíc vstříc nesčetnými možnostmi individuálního vybavení i obrovským množstvím variant tohoto typu. Všechny přitom mají zaručenu rozsáhlou a nezávislou kontrolu kvality s certifikátem firmy DEKRA pro maximální záruku.

Pokud jsou připravené základy a podezdívka a položeny jednotlivé inženýrské sítě, pracovníci firmy Dennert přijedou s ICON moduly naloženými na nákladních vozech brzy zrána na staveniště. Večer si pak můžete vašim ICON klíčem otevřít dveře nového domu. Do tří dnů je hotov kvalitní nízkoenergetický dům, jehož stavba nezvýšila dopravní frekvenci ve vašem bydlišti, co nejméně zatížila životní prostředí a ušetřila vaše nervy, peněženku i čas.


Dobrý konec začíná dobrým začátkem
Od počátku vašeho rozhodnutí stavět nový rodinný dům s firmou DENNERT získáváte seriozní pomoc při všech nutných úkonech. Odborníci vám poradí s otázkami financování i s nezbytnými úředními náležitostmi. Proberou s vámi každý detail projektu domu, opatří vám vzorky a v případě zájmu vás provedou vzorovými domy, abyste se o výbavě a kvalitě masivních domů ICON mohli přesvědčit na vlastní oči. S odborným poradcem také proberete veškeré termíny. Předá vám plány domu, aby podpořil vaši žádost o stavbu a bude vás informovat, jak dlouho bude co trvat. Přesným plánováním ušetříte čas na řešení spousty dalších detailů, které vás s takto pozitivní změnou bydlení čeká.

Značka Dennert má pevnou pozici v celém Německu a Evropě a své produkční nápady etablovala i na americkém trhu. Od roku 1947 je výrobcem stavebního materiálu, při čemž úspěšně realizuje myšlenku kompletní nabídky stavebních materiálů z jedné ruky i svůj program kvality a inovací. Komplexnost a bohatství produkce stavebních materiálů vyústilo nakonec v rozšíření nabídky o stavbu celých domů z masivu. Zájemci o bezstarostné stavění a kvalitní bydlení si mohou vybrat ze dvou typů produkce Dennert - domů ICON a ALFA.

20.04.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444