Dejte si on-line poradit, jak šetřit energií

Víte, jak nejlépe šetřit energií ve vašem domě či bytě? Pokud ne – stačí se obrátit na odborníky, jejichž rady a tipy naleznete na stránkách www.setrimenergii.cz.

Skupina RWE zahájila na podzim minulého roku projekt s názvem Šetřím energií, který je určen nejen stávajícím zákazníkům, ale všem, kdo se zajímají o úspory energií. Významnou součást projektu tvoří nové webové stránky www.setrimenergii.cz, které nabízejí českým domácnostem návody a doporučení, jak co nejefektivněji zacházet s energiemi a co všechno lze udělat pro snížení finančních výdajů za energie.

Na stránkách www.setrimenergii.cz jsou atraktivní formou vizualizovány základní rady a tipy ve virtuálním 3D prostoru domu a bytu a zároveň jsou rozděleny do přehledných textových sekcí.
Zcela novou sekci, která je určena pro zodpovídání dotazů z nejrůznějších oblastí, naleznete pod názvem Poradna. Právě zde mají zájemci několikrát měsíčně možnost ptát se odborníka na dané téma. Pokud řešíte problém, se kterým si nevíte rady, obraťte se na odborníky! Stránky www.setrimenergii.cz vám několikrát za měsíc nabídnou konkrétní téma, na které se budete moci ptát specialisty v oboru. Ať vás napadne jakákoliv otázka k právě aktuálnímu tématu, vězte, že nezůstane dlouho nezodpovězena.
A pokud vás odborníkova odpověď zcela neuspokojí, pak navštivte část s názvem Základní otázky a odpovědi k úsporám energií, kde je pro vás připraveno mnoho dalších rad týkajících se oblastí jako např. izolace objektu, systém vytápění či ohřev vody. V Poradně si zkrátka přijde na své každý. Začít uvažovat o úsporách energie můžete kdykoliv, ať se teprve chystáte dům postavit, koupit, anebo už bydlíte.
Nejen tyto, ale mnohé další rady na vás čekají na stránkách www.setrimenergii.cz.
19.05.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444