Dejte koupelně ten správný lesk

Společnost GOZ Metal nabízí širokou paletu kovových doplňků nejen do koupelen a WC. Jestliže chcete svou koupelnu zkrášlit a vdechnout ji eleganci, určitě si vyberete z velkého množství zrcadel, mýdlenek, věšáků, držáčků a dalších.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Koupelnové doplňky jsou vyráběny z mosazi a povrchově upravovány chromováním. Díky tomu firma poskytuje na tyto výrobky desetiletou záruku i přesto, že se nacházejí ve vlhkém prostředí.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Od paní Vlachové ze společnosti GOZ Metal jsme se dověděli: " Naše firma myslí i na handicapované spoluobčany, a proto jsme v roce 2000 zahájili výrobu bezpečnostních madel, sklopných úchytů a sedátek do sprch, které jsou určeny nejen pro ně. Ucelený sortiment těchto speciálních produktů najdete po názvem REHA Program."
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Na firemních www stránkách najdete katalog všech produktů a můžete si je zde i přímo objednat.
29.08.2003 | Natálie Presová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444