Decospan vstupuje na český trh

Belgická společnost Decospan n.v., lídr belgického trhu v oblasti dýhovaných materiálů, který zaměstnává více než 160 zaměstnanců a vyváží svoje parkety do 40 zemí světa, založila české zastoupení firmy pod názvem Decospan CZ. Společnost má za úkol distribuovat nejen výrobky mateřské firmy, ale současně má výhradní zastoupení pro řadu zahraničních dodavatelů se zajímavou nabídkou jako jsou TEKA nebo ALSAFLOOR . Firma si dala za cíl stát se jedním z pěti nejdůležitějších dodavatelů plovoucích podlah v České republice.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Stěžejním produktem v nabídce Decoplanu jsou parkety PAR-KY, které se již staly synonymem pro dýhované podlahy vynikající kvality. Jako první dřevěná dýhovaná podlaha obdržela certifikát AC3/31 pro použití v zátěži komerčně využívaných prostor.
15.04.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444