Dáváte přednost designu nebo výkonu?

Nové notebooky Samsung nabízí obojí a ještě něco navíc

Společnost Samsung Co., Ltd představila nové notebooky pro předvánoční trh. Očekávat můžeme stylový vzhled, vysoký výkon, kvalitní zpracování a řadu užitečných funkcí, které vám ulehčí práci a zajistí pohodlnou práci s multimédii. Na první pohled nás zaujaly následující modely, ovšem z široké nabídky si vybere skutečně každý.


Odolný a výkonný pomocník

Samsung R540

Inovativní uživatelské vlastnosti, multimediální zábava a jedinečný design. Vybrat si můžete z několika barevných stylů a zvolit buď drobný diamantový vzhled povrchu těla, nebo jemný vlasovitý design.

Samsung R540 je k dispozici v několika barevných kombinacích hnědých a černých odstínů. Pokud patříte mezi ty, kteří notebook nosí stále při sobě, pak oceníte jedinečnou vlastnost DuraCase, která chrání notebook před poškrábáním a díky své odolné konstrukci vydrží každodenní nárazy a údery. Model disponuje mnoha funkcemi, které oceníte při každodenním užívání. Patří mezi ně například AllShare™ technologie umožňující sdílení obsahu mezi jednotlivými zařízeními Samsung, dále funkce Super silence – tichý režim, který využijete v místech citlivých na hluk, nebo Bluetooth 3.0 high  speed, která dokáže bezdrátově přenášet hudbu, obrázky, filmy a jiná data mezi zařízeními s vysokou rychlostí 24 Mb/s.

Samsung R540 je na našem trhu k dispozici od září letošního roku za MOC 14.999,-  Kč.


Designová lahůdka nejen pro ženy

Samsung SF510

Nevšední notebook, se kterým vybočíte z šedi každodenní rutiny. Kvalitní zpracování s využitím ladných křivek udává zcela nový a odlišný trend.

Samsung SF510 je nabitý funkcemi jako je například Fast start, při kterém dokáže být v provozu za pouhé tři sekundy, Easy file share, pro rychlé a bezpečné kopírování souborů, obrázků a jiných informací s jinými počítači, nebo Bluetooth 3.0 high speed pro přenos dat rychlostí 24 Mb/s. A jak byste od společnosti Samsung očekávali, Model dále disponuje nejnovějšími technologiemi včetně procesorů Intel® CoreTM i5/i3 Processor a Windows® 7 Home Premium a podsvícenou 15,6" HD LED obrazovkou.

Samsung SF510 je k dispozici na našem trhu za orientační MOC 21.799,-  Kč.


Extrémní výkon a rychlost

Samsung RF510

Minimalistický design skrývá to nejlepší z oblasti digitálních technologií, které z tohoto modelu dělají extrémně výkonné multimediální centrum.

Intel® CoreTM i5 Processor automaticky využívá energii tam, kde je to nejvíce zapotřebí, zatímco systém Windows® 7 Home Premium umožňuje snadný multi-tasking. Hudbu, film a hry si vychutnáte s rozšířeným akustickým komorovým systémem SRD Premium SoundTM, který poskytuje přirozenější a realističtější 3D zvuk. Samsung RF510 má vylepšené basy, křišťálově čistý zvuk a lepší ovládání pro maximální přehlednost při vysoké frekvenci.  Ostrý obraz si dopřejete díky podsvícené 15,6“ HD LED obrazovce. Příjemná je také funkce Fast Start, která minimalizuje dlouhé prodlevy při zapínání. Samsung RF510 je tak připraven s vámi spolupracovat během pouhých tří sekund od jeho otevření nebo stisknutí tlačítka Power.

Samsung RF510 je na našem trhu k dispozici od října letošního roku za MOC 24.899,-  Kč.


Mobilita a bezkonkurenční výdrž

Samsung N145

Díky funkci Fast Start máte svá data k dispozici do tří sekund od zapnutí netbooku. S výdrží až 9,7 hodin provozu se Samsung N145 řadí ke špičce ve své kategorii.

Model disponuje řadou funkcí pro snadnější a efektivnější užívání. Jednou z nich je i unikátní funkce pro rychlý start netbooku – Fast Start. Zapomeňte na dlouhé prodlevy při zapínání, díky funkci Fast Start je Samsung N145 připraven s vámi spolupracovat během pouhých tří sekund od jeho otevření nebo stisknutí tlačítka Power. Navíc v režimu spánku zachová Samsung N145 vaše data na HDD a v paměti po dobu tří dnů přesně v takové podobě, v jaké jste je opustili. Ta se pak na obrazovce objeví do tří sekund od spuštění netbooku, a vy tak můžete hned pokračovat v rozpracovaném dokumentu, aniž byste ztráceli čas. Netbook je navržen tak, aby dokonale zachytil každý detail jak z pohledu barev, tak ostrých linií. Zásluhu na tom má především 10,1“ antireflexní LED obrazovka, která umožňuje sledování filmů a videí či prohlížení fotografií i na přímém slunci. Díky funkci AllShare navíc snadno bezdrátově propojíte netbook Samsung N145 s jinými zařízeními Samsung ve vaší domácnosti. K dispozici je několik barevných variant a technologie Samsung Duracase chrání netbook před případnými nárazy a poškrábáním.

Samsung N145 je na našem trhu k dispozici za orientační MOC 6.800,- Kč včetně DPH.
24.11.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444