Další kurz s Mistrem Málkem se blíží. Přihlaste se na Grilovací speciál

Zavítejte na další kurz výroby domácích uzenin pod vedením Mistra Málka. Tentokrát je kurz zaměřen na výrobu masných výrobků určených na gril. Zdokonalte své kulinářské umění a dejte vaší další grilovačce úplně nový rozměr.

Kurz, tentokrát nazvaný "Grilovací speciál", volně navazuje na populární kurzy výroby domácích klobás a salámů. Opět vás po celý den bude doprovázet Jan Málek, řeznický mistr, který na to jde "poctivě a postaru"
 

bydlinekYouTube kanál Mistra Málka
K natáčení videí se Jan Málek dostal během pandemie covidu. „Přemýšlel jsem, jak svým žákům pomoci při distanční výuce, tak jsem začal doma v kuchyni natáčet videa na telefon. Začátky byly opravdu nelehké :-) telefon jsem měl připevněn na štaflích a tak jsem natáčel," líčí své začátky Jan Málek. Videa získala u diváků úspěch a odběratelé kanálu začali narůstat. 

YouTube kanál Mistra Málka můžete sledovat na adrese: https://www.youtube.com/@MistrMalek 

  

Budete hodně grilovat a hodně ochutnávat 

Nevíte, jaký druh masa se pro grilování hodí nejvíce? Jak ho připravit a naložit? Přesvědčte se, že na gril se nehodí jen drahé argentinské hovězí, ale pochvaly sklidíte i s běžným českým masem. Mistr Málek vás provede celým procesem od zpracování syrového masa až k hotovému výrobku. Přesvědčte se, že poctivá příprava se na výsledné chuti projeví a už nikdy nepřistoupíte na kompromis v podobě předražených pokrmů na gril z obchodu.

Na kurzu budete moct porovnat, jak chutná vámi vyrobená klobása grilovaná na plynu a jak na dřevě a navíc si s sebou odnesete 5 kg vlastnoručně vyrobených masných výrobků a spoustu užitečných informací. 
 
Kurz probíhá v malé skupině 12 nadšených lidí, během dne panuje dobrá a pohodová nálada. Přihlaste se na kurz výroby vlastních masných výrobků na gril už dnes.

04.04.2024 | redakce
  • GrilyKrby.cz

    Kamenná prodejna s více jak 80 vystavenými grily a 25 udírnami. Najdete u nás značky Weber,  Campingaz, Napoleon, Pit Boss, Borniak,  Bradley Smoker, Outdoorchef  a spoustu dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444