DUNAVOX - jednička na trhu vinoték

Archivní vína byla již za dávných časů ceněna více než vína mladá. Aby ale víno mohlo “zrát do krásy”, je zapotřebí dosáhnout vhodných podmínek. Skladování vín v domácím prostředí může být často problematické. Firma Dunavox však nabízí elegantní, funkční a esteticky krásné řešení - domácí vinotéky.

Během několika let se firma Dunavox stala jedním z vedoucích hráčů na trhu s domácími vinotékami a chladničkami na víno. Firma nabízí pestrou škálu různých chladicích zařízení na víno. Ať už hledáte zařízení pro uskladnění menšího počtu lahví, případně soukromé sbírky, či naopak větší zařízení pro sbírku rozsáhlejší, Dunavox vás rozhodně nezklame.


Některé modely jsou určeny pro volné stání v místnosti, zatímco jiné mohou být zabudovány do zdi nebo třeba kuchyňské linky. Zařízení firmy Dunavox disponují moderním vzezřením a standardními rozměry, takže jejich začlenění do moderní kuchyně nebude žádný problém. Navíc také obsahují elektronické řízení, což z nich dělá vhodné adepty právě na zabudování do stávajícího interiéru.


Kromě vinoték pro domácí účely nabízí Dunavox také větší a uzamykatelné vinotéky pro obchodníky, vinaře či do gastronomických provozů, které mohou být umístěny volně v prostoru.


Dunavox je největším prodejcem lednic na víno v Evropě a nabízí velmi širokou nabídku modelů. Vzhledem ke zcela jasné specializaci firmy pouze na vinotéky se jim daří velmi rychle a pružně reagovat na návrhy zákazníků a zlepšovat tak kvalitu, funkčnost a estetičnost jejich modelů. Jasné poslání, jednoduchá organizační struktura a silná prodejní a servisní síť - to vše napomáhá nabídnout zákazníkům firmy Dunavox širokou škálu výrobků za rozumnou cenu.

Pokročilé technologie, jako je antivibrační kompresor, uhlíkový filtr, regulace vlhkosti, možnost dotápění v případě poklesu okolní teploty a další funkce, které jsou samozřejmostí i u dražších značek, dokáže Dunavox poskytnout za rozumnou cenu.
21.08.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444