DESIGN SHAKER zamíchá interiérem od podlahy po strop

Přehlídka DESIGN SHAKER se v prostorách PVA EXPO PRAHA v Letňanech roztočí už 21. března 2019. Všem milovníkům interiérového designu namíchá koktejl těch nejlepších a nejnovějších trendů. Co letošní ročník přinese?

DESIGN SHAKER je prezentace současných interiérových trendů veřejnosti, která ale zároveň vytváří optimální prostředí pro osobní setkávání tvůrců, interiérových architektů a výrobců. Spolu s kurátorkou letošního osmého ročníku, architektkou Hanou Medkovou, se pak v zóně Media Café v průběhu akce představí další významné osobnosti z oboru v rámci plánovaných přednášek a workshopů doprovodného programu.
 

Kousek severu do každého domova

V pátek 22. března čeká návštěvníky Den ve skandinávském stylu. Po celý den budou probíhat programy ve skandinávském duchu a přítomní se budou moci seznámit s ikonickými severskými produkty a designem. Své novinky představí například známá globální dánská značka BoConcept, zástupce více než dvou desítek skandinávských značek Scandium a další.
 

Obývák a kuchyň okem Evy Lövenhöferové

Workshop architektky Evy Lövenhöferové na téma „prostory pro život“ se zaměřuje na obývací pokoj a kuchyni z pohledu funkce a úložného místa. V sobotu 23. března se od 11:00 hodin můžete v Hale 3 nejen inspirovat zkušenostmi Evy, ale i poradit se s ní nad svými konkrétními plány či projektovou dokumentací.
 
 

Showroom na kolech

Značka ELICA je největším výrobcem odsavačů na světě a každý rok představuje na odborných veletrzích spoustu novinek. Její letošní prezentace na DESIGN SHAKERU návštěvníky doslova vtáhne do děje. Představuje ji totiž pojízdná vzorkovna uvnitř kamionu. Právě tady bude možné si designové skvosty ELICA prohlédnout na vlastní oči.
 

Na beton dobrý design

Největším trendem v interiérech je v současnosti bezesporu beton. Aplikaci tohoto materiálu v interiéru představí expozice Jakuba Velínského. Ten ve své práci dokáže přeměnit surový beton do neobyčejných a funkčních výrobků se zachováním jeho přírodní struktury, které najdou uplatnění v moderní architektuře a designu. Mezi dalšími nadšenci do betonu se blýskne třeba projekt Qybic s kolekcí venkovních a interiérových květináčů.
 

Na stěnu gramodesky i tapety s divokými vzory

Sněhově bílé stěny v interiéru jistě nikdy neomrzí. Co ale zkusit osvěžit je neotřelou dekorací vinylových desek? Značka i1art s nimi dokáže neuvěřitelné věci. Ručně vyřezávané portréty, siluety i jiné motivy dodají stěnám originální punc. Kdo má odvahu i na větší divočinu, určitě ho inspiruje nabídka luxusních tapet firmy topDECO.

Toto je jen nepatrná ochutnávka designového mixu přehlídky DESIGN SHAKER 2019. Představí se toho ale mnohem víc. Přijďte si ve dnech 21. až 24. března 2019 do Letňan pro čerstvou inspiraci a rady, jak nejlépe zvelebit své domovy. Více na www.designshaker.cz.
13.02.2019 | PR
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444