Čtyřnásobné potěšení z letních radovánek - bazénové sety Quattro

Představte si, že jste si na zahradu pořídili bazén. Už se nemůžete dočkat pořádného vodního řádění, ale ouha – zapomněli jste na filtraci a voda je hned třetí den zelená jako brčál. Manželčina čivava vám do toho zeleného bazénu spadla hned další ráno, jelikož jste zapomněli i na zastřešení. Děti brečí a není s nimi k vydržení, protože se chtěly koupat, ale nemohou. Poslední kapkou je, že při večerním návratu z hospody, kde jste byli zapít svůj žal, spadnete do bazénu sami. Inu, zapomněli jste koupit osvětlení…

Aby se výše popsaný scénář nestal skutečností, vymysleli pro vás v Albixonu sety Quattro. Ke svému novému bazénu v nich získáte vše, co potřebujete pro jeho bezpečný a bezproblémový provoz, a to za zcela bezkonkurenční cenu. A aby toho nebylo málo, přidají vám navrch ještě montáž i dopravu zdarma.

Složení kvarteta Albixon Quattro:

Bazénové sety Albixon jsou k dostání v 7 variantách, lišících se především velikostí, ale také doplňkovým vybavením. Vyberou si zde tedy i ti nejnáročnější. Všech 7 provedení má ale jedno (resp. Čtvero) společné – skládají se z bazénu Albistone G2, bazénového zastřešení, technologické šachty a bazénového příslušenství. A nemusíte si ani lámat hlavu s tím, jak to všechno dostanete k sobě na zahradu – dopravu, montáž, otestování i zprovoznění máte totiž od Albixonu už v ceně.

Bazénový set podrobněji

Bazén Albistone G2 = minimálně 50 let radosti z koupání

Všechny bazény v setech Quattro jsou vyrobeny novou technologií, která ušetří až 70 % stavebního materiálu, potřebného na běžné bazény. I díky tomu jsou sety Quattro tak cenově výhodné. Navíc se zkrátí také doba instalace, a to až o polovinu! Albistone G2 je patentovaná technologie a zaručuje životnost vašeho bazénu na déle než 50 let – a to už je pořádně dlouhá koupačka, nemyslíte? Záleží jen na vás, v jak velkém bazénu budete chtít vy a vaše rodina v létě skotačit. Sety Quattro a jejich 7 variant totiž nabízejí rozpětí velikostí od 3 x 4 x 1,2 m (Quattro Smart) až po 4,4 × 8,4 × 1,5 m (Quattro Premium Luxury).

 

Zastřešení – zaručuje bezpečí a prodlužuje koupací sezónu

Sety Quattro se neobejdou bez praktického bazénového zastřešení, které zvýší průměrnou teplotu vody v bazénu až o 8 °C a navíc zaručí bezpečí pro vaše děti i čtyřnohé miláčky. Sety Quattro jsou dodávány se dvěma typy zastřešení – praktickým půlobloukovým zastřešením Klasik, nebo elegantním a decentním zastřešením Casablanca Infinity.

Instalace technologické šachty

Aby byla voda ve vašem bazénu stále křišťálově čistá a zdravotně nezávadná, musí procházet filtrací. A taková filtrace, to není hračka pro děti, ani zahradní soška, natož pak sedačka pro podnapilé kamarády – proto je třeba ji umístit na kryté, bezpečné místo, které přitom není od samotného bazénu příliš daleko. A právě takovým ideálním místem je technologická šachta.

Příslušenství jako třešinka na vašem bazénovém dortu

Čtvrtou součástí setů Quattro je právě bazénové příslušenství. To se sice drobně liší v závislosti na vybraném setu, nicméně u všech 7 typů najdete skimmery a bazénové trysky. Ty pomáhají udržovat cirkulaci vody ve vašem bazénu a sběrem nečistot z vodní hladiny zamezují tvorbě řas a množení mikrobů.

U vybraných modelů Quattro setů najdete v příslušenství i bazénové LED osvětlení, které po setmění promění váš bazén v designový šperk a dodá nový rozměr nočnímu koupání.
09.06.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444