Creative - nový pohled na vchodové dveře

Firma VP trend, přední český výrobce dveřních výplní, představila letos na jaře novinku, která se vymyká dosavadnímu pojetí v oblasti designu vchodových dveří. Jedná se o lisované výplně řady Creative v plastovém (ABS) provedení, které pro firmu navrhl grafik a designér Jan Říha.

V designu dveřních výplní vždy existovaly prakticky jen dva koncepty. Byly to moderní výplně s hladkým povrchem doplněné nerezovými (či z jiného kovu vyrobenými) aplikacemi, jako jsou rámečky nebo pásky, případně drážky. Druhou variantou byly lisované výplně klasických tvarů s plastickým reliéfem. 
 
Postupem času se zákazníci stávají čím dál více náročnými a moderní výplně již pro některé byly až příliš hladké, klasické a plastické. Právě pro tyto zákazníky jsou určené dveřní výplně řady Creative, které v sobě kombinují plastičnost klasických výplní a jednoduché elegantní tvary výplní moderních.
 
Výrobky řady Creative mají varianty s ozdobnými aplikacemi, případně zcela neprosklené. Pro začátek se firma VP trend rozhodla zařadit do nabídky 11 typů, se kterými již od jara úspěšně oslovuje zákazníky v celé Evropě. Někteří jsou z nového vzhledu nadšeni, jiní mají problém si na novinku zvyknout, ale nikoho nenechají chladným a to je efekt, o který jejich autor Jan Říha i firma VP trend usilovali.

Velmi příznivou zprávou pro zákazníky je i cena nových výrobků, která se nevymyká průměrné ceně standardních plastových výplní. Dveře v nadčasovému designu si tak může dovolit prakticky každý, kdo uvažuje o koupi plastových vchodových dveřích.
 
Vytvoření této řady a její zařazení do standardní nabídky umožňuje firmě VP trend rozšířit nabídku lisovaných dveřních výplní o moderní a neobvyklé tvary, které jsou v současnosti stále více žádané. Nové typy se nabízí ve všech (dřevo) dekorech dle standardní nabídky firmy VP trend. 

Firma VP trend s.r.o. působí na českém trhu od roku 1998 a ve svém sortimentu má plastové (ABS), HPL i hliníkové dveřní výplně. Díky mimořádné kvalitě svých výrobků jako jediná v Evropě nabízí plnou záruku 7 let na plastové (ABS) dveřní výplně.
18.09.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444