Comfortního parťáka si teď pořídíte z pohodlí domova

Aktuální situace neumožňuje užívat si volný čas nakupováním. Pro každého z nás je toto období náročné, ačkoli si každý zasloužíme odpočinek. Kde si ale koupit kvalitní matraci nebo postel, když jsou obchody zavřené?

Royal Comfort vybavuje svými vysokými komfortními postelemi rezidenční projekty a hotely nejvyšší kategorie. Na českém trhu zastupuje hned několik předních světových značek, především však firmu King Koil, která letos oslavila 120 let od založení firmy.
 
Tato tradiční americká značka zahájila svou výrobu již v roce 1898 a také díky spolupráci s Mezinárodním sdružením chiropraktiků (International Chiropractors Association) dnes patří mezi nejprestižnější výrobce luxusních postelí na světě. Firma King Koil disponuje více než 40 výrobními závody po celém světě a její zastoupení dosahuje na 80 zemí světa. Díky své velikosti produkuje každý z výrobních závodů kromě prvotřídních matrací také designové postele, jejichž výběr zákazníka neomezuje v rozměrech, pestrosti potahových materiálů, nápaditosti v designu a rozměrech. Především díky možnosti individuálního designu a kvalitě matrací naleznete postele těchto značek i v nejlepších světových hotelech řetězců Westin, Le Meridien, Marriott, The Ritz Carlton, Hilton, Sheraton a mnoho dalších.

Zútulnit ložnici si nyní můžete online

Royal Comfort je skutečným odborníkem v oblasti spánku. V portfoliu společnosti zaujímají přední místo americké matrace a postele. Rozhodli se vytvořit řešení, aby si mohl zútulnit ložnici každý, kdo to teď potřebuje. Vznikl tak nový internetový obchod eshop.royalcomfort.cz zaměřený na lůžkoviny, textil do koupelny, ale hlavně na oblíbené matrace a postele za příjemnou cenu, které doručí až k vám domů. Udělat radost si tak můžete rovnou z pohodlí vašeho domova.

Outletové postele a matrace

Zamilovali jste si nějakou postel v showroomu Royal Comfort? Všechny postele a matrace, které jste mohli vidět vystavené v Praze, Brně a Karlových Varech, nyní pořídíte o 40 % levněji. V kategorii Outlet najdete outletové matrace, postele či komplety doslova za hubičku.
06.05.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444