Vdechněte vašemu domovu duši

Zkuste se podívat na svůj domov novýma očima. Zamyslete se, jestli je zařízen podle vašeho vkusu. Je vám tam dobře? Vypovídá bydlení o vaší osobnosti? Pokud ne, něco je špatně. Možná vašemu domovu chybí duše. Ta se totiž skrývá v jedinečnosti, která je pro vás a vaše bydlení typická. Na nábytek s duší se specializuje e-shop Malvarosa.cz.

Španělsko v lidech evokuje především čas dovolených - léto, krásné pláže, bohatou historii měst a kvalitní víno. Výrobci nábytku z této pyrenejské krajiny však rovněž patří mezi ty největší na světě. V současnosti ve Španělsku existuje více než 300 významných výrobců nábytku a mnoho dalších, menších rodinných firem, které se předávají z generace na generaci. Právě na španělský nábytek a bytové dekorace se specializuje e-shop malvarosa.cz. Prohlédněte si výběr kousků, které promění nudný interiér v osobitý a vkusný.

Jaký je váš styl? Vintage, patina, provence, venkov nebo retro?

Malvarosa je zástupcem nábytku ve stylu vintage, nábytku s klasickým vizuálním “opotřebováním”, patinou a přebroušením, které vytváří dojem staroby. Úroveň tohoto “stárnutí” je rozdílné kus od kusu a zákazník si tak může vybrat z produktů, u kterých je míra vizuálního opotřebení nepatrná až po velmi výrazné, které dobře známe z provensálského stylu.

Především u mladších ročníků si mimořádné oblibě těší industriální nábytek společně se stylem retro. Styl retro v e-shopu malvarosa.cz zastupuje období 60. a 70. let. Svoje místo má také koloniální, venkovský a ratanový nábytek. Na svoje si určitě přijdou také milovníci klasiky, která dokonale promítá španělské designové prvky.

Když se řekne styl

Dnes už i v našich končinách lidé chápou důležitost čistoty prostředí, ve kterém se nacházejí. Ať už jde o stránku estetickou nebo ekologickou. Vaše bydlení nemusí být zahlceno změtí doplňků. Vdechnout domovu duši znamená dát interiéru autentičnost. Co tedy může být vaším cílem? Například umístit dominantní kus nábytku do volného prostoru a dovolit mu vyniknout. Nebo slaďte různé typy nábytku do jednotné harmonie. K tomu vám pomůžou vhodné dekorace a lampy, jejichž teplé světlo bude vytvářet příjemnou atmosféru.

V čem se MALVAROSA odlišuje?

Malvarosa.cz je e-shop s produkty, které překonaly velkou vzdálenost, aby se dostaly až k vám, do vašeho domu. Většina kousků je atypická a přízeň najde u lidí s individuálním a vytříbeným vkusem. Co v e-shopu malvarosa.cz naopak nenajdete? Určitě neuspějete s nábytkem komerčního typu, který nabízejí velké obchodní řetězce. Na malvarosa.cz najdete pouze jedinečný nábytek, který má skutečnou duši.

Snahou e-shopu malvarosa.cz je vyhovět různým požadavkům klientů, a to i různých cenových kategorií, vždy však s ohledem na vkus a originalitu. 


Jestliže si chcete nábytek či bytové doplňky prohlédnout osobně, navštivte showroom MALVAROSA v Praze a Bratislavě a nechte se inspirovat.
26.11.2015 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444