Co všechno zvládnou bezpečnostní HT dveře?

Bez bezpečnostních dveří se neobejde žádná zodpovědná domácnost. Ochrání celou rodinu i její majetek, ať už je skrytý za zdmi rodinného domu, nebo bytu. Dveře už dnes nejsou pouze nedílnou součástí každé obyvatelné jednotky. Dokáží toho mnohem více. Seznamte se s jejich přednostmi v tomto článku.

Vchodové dveře do bytu od HT dveře

V České republice se musí s nevítanou návštěvou v podobě lupičů všeho druhu potýkat 11 tisíc bytů a rodinných domů ročně. Přitom řešení tohoto problému je vcelku jednoduché. Když lupič uvidí bezpečnostní dveře, hned si rozmyslí, jestli se přes ně vůbec pokusí dostat. Není to totiž žádná legrace.

Takové vchodové dveře do domu nebo bytu od české společnosti HT dveře jsou pro lupiče vyloženým postrachem. Jejich instalace netrvá dlouho, a tak si předností, jako je špičkový design, ochrana před hlukem z chodby nebo okolí domu a skvělé tepelně-izolační vlastnosti, můžete užívat velmi rychle.

Dveře proti hluku i požáru

Protipožární a protihlukové dveře v jednom? S HT dveřmi žádný problém. Zatímco protipožární dveře vás po určitou dobu ochrání před ohněm, zabrání rozšíření plamenů i kouře a zajistí vám čas potřebný k evakuaci, protihluková ochrana utlumí nepříjemný zvuk až do 44 dB. Hlasité kroky, konverzace sousedů nebo jedoucí výtah už neuslyšíte. 

Zamezí úniku tepla i zbytečným výdajům

Vchodové dveře, které zabrání úniku tepla? I to zvládnou HT dveře. Díky dvojitému těsnění mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Z bytu či domu vám tak neunikne ani kousek tepla. Nejen že se v chladném období nebudete klepat zimou, ale také výrazně ušetříte peníze za energie, které vám doposud mizely kvůli špatnému těsnění.

Spolehlivá dodávka i montáž

Ať už potřebujete bezpečnostní dveře do domu či do bytu, na HT dveře se můžete vždy spolehnout. Všechny dodané dveře jsou certifikované v českých akreditovaných zkušebnách. Samozřejmě splňují i ty nejpřísnější bezpečnostní normy, díky kterým víte, že je vaše domácnost v bezpečí.

Zakázka je vždy realizována bez zálohy. Zaplatíte teprve až budou dveře nainstalovány a vy budete spokojení. Vybírat přitom můžete z velké nabídky různých dekorů tak, aby dveře ideálně zapadly do vašeho interiéru nebo se sladily s exteriérem vašeho domu.


Nechcete vše vyřídit online, ale raději byste se na dveře nejdříve podívali na vlastní oči a probrali možnosti s odborníky? Společnost HT dveře má své pobočky po celé České republice a nově také v Bratislavě. Bez odkladu také vyřeší záruční i pozáruční servis k vaší spokojenosti.

Tak co, není už na čase vyměnit staré dveře za nové bezpečnostní HT dveře?
30.09.2019 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444