Co dělat s přebytečným zbožím? Podívejte se na službu self storage (samoobslužné sklady)

Právě malé podniky mají většinou problémy s řádnou organizací prostoru. To platí zejména na začátku podnikání, kdy se určité situace prostě musí stát, abychom se je naučili řešit. Příkladem může být přebytek zboží, které nemáme kam uložit. Co v takovém případě dělat? Vyberte si samoobslužné sklady.

Proč se musíme starat o úložný prostor?

Pokud vlastníme společnost, která poskytuje služby a prodává zboží, musíme dbát na několik důležitých aspektů. Jedním z nich je množství prostoru, který máme k dispozici a který bude využit pro skladování. V počáteční fázi rozvoje společnosti spíše nepředpokládáme, že bychom museli postavit několik nových skladů. V počáteční fázi se spíše snažíme omezit výdaje a hledáme jiné, levnější způsoby skladování. Někdy jsou to také dočasná řešení, která se ukáží být lepší než investovat spoustu peněz do něčeho, co nakonec nemusí fungovat.

 

Co když nám dojde místo?

Může se však stát, že nám prostě dojde místo. Důvodů může být několik. Objednané zboží někdy dorazí příliš brzy. Než se nám podaří prodat zásoby, přicházejí nové položky a my pro ně musíme najít vhodné místo. Může se také stát, že určité položky nelze skladovat v nevhodných podmínkách. Musíme jim zajistit suché a čisté prostory, aby se zboží nepoškodilo.
 
Zajímavým příkladem je období Vánoc, kdy zákazníci nakupují mnohem více než v jiných měsících. Stává se také, že se nám podaří koupit něco levněji, ale jen proto, že počet položek je mnohem vyšší než dříve. 

Všechny tyto příklady mohou být příčinou nedostatku úložného prostoru. Stavba dalšího skladu může být časově i finančně náročná, proto je lepší využít řešení známé jako self storage. To se hodí nejen pro individuální zákazníky, ale i pro majitele malých nebo větších firem. Může to být malý sklad k pronájmu, který pro nás bude dočasným řešením. 

 

Malé sklady k pronájmu - Praha

Kde najdeme malé sklady, tj. samoobslužné prostory? Praha je vynikající lokalita, která nám nabízí mnoho. Místo pronájmu celého skladu se však můžeme spolehnout na jinou službu, a to na self storage. Jak to souvisí se skladováním zboží?
 
Právě zde, ve Praze, najdeme hned tři pobočky společnosti Less Mess Storage. Chceme-li je použít, je vhodné si na adrese https://www.lessmess.storage/ vyhledat tu nejlepší pro nás. Vyplatí se zjistit, jaká velikost kóje je pro vás nejvhodnější. Less Mess nabízí prostory od 1m3 do 35m2 a větší (v závislosti na lokalitě). Místnost, kterou si vyberete, nahradí skladiště. Praha je rozhodně dobrou volbou, pokud chceme založit firmu a najít pro ni rychlá a snadná řešení. Ať už potřebujete pouze dočasné skladování, nebo hledáte trvalé místo pro uložení svého zboží, Less Mess je skvělým řešením. Nájemní smlouvu lze uzavřít na pouhých 30 dní nebo na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 15 dní. Ke svým věcem máte přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu - po celý rok. Kóje jsou uzamčené a přístup přes hlavní bránu je možný pouze s individuálním přístupovým kódem. Prostor budovy je monitorován.

22.03.2022 | PR
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444