Co dát na okna? Zkroťte jarní slunce látkovou roletkou

Probuďte v sobě tvůrčího ducha a oživte svůj interiér zajímavým doplňkem, který bude zároveň i užitečný. Nemusíte se hned pouštět do nákladné nebo náročné rekonstrukce. Stačí si pohrát s textiliemi a barvami. Začněte třeba okny a pořiďte jim atraktivnější zastínění. Uvidíte, že vaše domácnost bude vypadat hned jinak.

Látkové rolety už dávno nejsou jen praktickým zastíněním. Je to jednoduchý a stylový způsob, jak změkčit světlo pronikající dovnitř a zároveň jak získat více soukromí. Průsvitný materiál dodává jemný barevný odstín světlu v místnosti a zároveň tlumí jeho ostrost. Okolí máme moc rádi. Avšak někdy chceme sluneční paprsky, průvan nebo zvědavé oči úplně vytěsnit. Látkové rolety tuto funkci plní dokonale.

Jestli chcete zaručený tip pro vaši letošní jarní proměnu, pak doporučujeme atraktivní roletu Varieta od české značky Climax. Jsou pro ni charakteristické kovové konzole a hliníková hřídel ukrytá v designové kazetě. Na výběr máte z kolekce 317 látek nejrůznějších barev a vzorů, což je mimochodem nejvíce v Česku. Varieta se ovládá plastovým nebo kovovým řetízkem se závažím či jednoduše a bez námahy pomocí elektrického pohonu. Látková roleta Varieta zastíní okno až o šířce 200 cm a spojit lze až tři rolety dohromady. V takovém případě ovšem musíme ovládání svěřit do rukou elektropohonům. 

Výhled z okna si korigujete sami

Často je nutné regulovat světlo pronikající do vašeho domova tak, aby vyhovovalo činnostem, kterým se právě věnujete: zabránit oslnění při sledování televize, nastavit světlo pro čtení knížky nebo receptu, zajistit soukromí v ložnici nebo koupelně. Climax nabízí rolety vhodné pro jakékoli nastavení světla nebo zajištění soukromí, které vám umožní regulovat světlo pronikající dovnitř a přitom vašemu domovu dodají dekorativní prvek.
 
Všechny výrobky Climax jsou vyrobeny podle nejpřísnějších norem a z materiálů nejvyšší kvality a jsou navrženy tak, aby mohly být bez problémů používány mnoho let. Na všechny rolety a žaluzie Climax se vztahuje čtyřletá záruka. Před uvedením do prodeje prochází každý výrobek důkladným testováním. Testy jsou nekompromisní a přináší ten nejlepší možný výsledek: špičkový sortiment a prodlouženou záruku.
31.03.2016 | PR
  • CLIMAX

    Největší český výrobce žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu. Vyvíjí, vyrábí a dodává široký sortiment venkovní a vnitřní stínicí techniky. Disponuje rozsáhlou sítí značkových prodejen, regionálních zástupců a smluvních partnerů, prostřednictvím kterých jsou výrobky instalovány v objektech konečných uživatelů, včetně přesného zaměření, montáže, i následného servisu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444