Čistý vzduch s novinkou Geberit DuoFresh

Čistý vzduch v koupelně nebo na WC si nyní můžete dopřát s novým systémem Geberit DuoFresh, který dokonale odstraňuje zápach přímo v záchodové míse. Montáž je jednoduchá a rychlá.

Geberit DuoFresh nevyžaduje napojení na vzduchotechniku, čímž se výrazně liší od běžných zařízení pro odsávání zápachu.

Základním prvkem tohoto nového systému je ovládací tlačítko splachování Sigma 40. Jeho součástí je elektronická řídící jednotka, uhlíkový filtr a souprava pro dezinfekční tablety. Montuje se na speciální montážní prvek Geberit Duofix s připojením pro odsávání s filtrací. Ventilátor nasává vzduch přes odvětrávací potrubí, které je napojené přes splachovací trubku přímo na WC mísu. Odsávaný vzduch prochází filtrem s aktivním uhlím, který pohltí veškerý nepříjemný zápach a zanechá čistý svěží vzduch, který se přes boční otvory ve splachovacím tlačítku vrací zpět do místnosti. Systém funguje nezávisle na venkovním prostředí. Není napojený na vzduchotechnické potrubí, ani žádné jiné zařízení, což ulehčuje jeho montáž.

Inovativní systém Geberit DuoFresh spolehlivě zachycuje a likviduje zápach přímo v místě jeho vzniku – v záchodové míse. Odsávání zápachu se aktivuje stlačením vypínače ukrytého za splachovacím tlačítkem. Systém se vypíná automaticky po přednastaveném čase nebo manuálně opětovným zmáčknutím tlačítka. Odsávání zápachu má tichý provoz a neruší ani v noci. Pro dokonalý pocit svěžesti a čistoty je možné použít také soupravu pro dezinfekční tablety, která je součástí systému Geberit DuoFresh. Souprava je ukrytá za ovládacím tlačítkem splachování, takže není vidět a neruší celkový design.

 

Ovládací tlačítko Sigma 40 je mírně odsazené od stěny, aby se čistý vzduch mohl vrátit zpět do místnosti.

Za ovládacím tlačítkem jsou ukryté všechny technické části, včetně soupravy pro dezinfekční tablety.

03.04.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444