Čisté linie a nábytek bez úchytek

Architektura a nábytkářství představují harmonický celek

Krychlové tvary, jasné, přímočaré linie a štědrost ploch – vliv architektury pronikl do moderního světa již dávno. V době, kdy se klasické místnosti propojují a mění se ve stylově pojatý celek, čelí i nábytkářství mimořádným výzvám a přizpůsobuje se trendu stylové čistoty.

Jednu oblast a tedy jedno téma představuje bezúchytkový nábytek. Necháme-li méně výrazně vyniknout design, o to intenzivněji vystoupí do popředí vynikající funkce. Využijte jedinečné podpory a užitečných rad společnosti BLUM a inspirujte se novými nápady a pojetími. Objevte rozmanité možnosti pro volnost uspořádání nábytku bez úchytek. Vychutnejte si lehkost provedení a vybavení vysokým komfortem pohybu.

Tři typy využití pro vaše individuální přání a pro filozofii vybavení výklopů, dvířek a výsuvů vysokým komfortem pohybu splní nesčetné typy kování – v kuchyni, stejně jako v ostatních místnostech bytu či domu.

Pro realizaci nábytku bez úchytek máte k dispozici čtyři technologie pohybu. Díky
  • SERVO-DRIVE, 
  • BLUMOTION, 
  • TIP-ON BLUMOTION a 
  • TIP-ON 
je možné konstruovat nábytek na rozličných úrovních komfortu. S pomocí elektrické nebo mechanické technologie najdete vhodné řešení pro nejrozmanitější využití.

Přímočarého a precizního designu docílíte díky technologiím pohybu, se kterými je možné realizovat bezúchytkové výklopy, dvířka a výsuvy. To vše jen s malou mezerou dvířek 2,5 milimetru. Tuto jednotnou mezeru, jako zajímavý designový detail, vám dovolí realizovat dokonce kombinace různých technologií pohybu. Můžete tedy kombinovat mechanickou i elektrickou podporu otvírání při zachování tlumení dovírání.

Máte tak nekonečně mnoho možností pojetí nábytku bez úchytek v každé místnosti bytu nebo domu. Samozřejmě také v kuchyni.

www.blum.com
10.03.2017 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444