Čistá podlaha bez práce? Pořiďte si robota

Robotický mop vás zbaví nepříjemného prachu, chlupů a vlasů a pomůže tak s každodenním úklidem. Stačí zmáčknout jedno tlačítko a robot se sám pohybuje po podlaze a sbírá všechny drobné nečistoty na elektrostatickou utěrku. Toto dokáže robotický mop ViROBi Slim od Viledy, který vám doslova sebere práci a nechá vás odpočívat.

ViROBi Slim je skvělým pomocníkem v každé domácnosti a při pravidelném úklidu pomáhá snižovat množství bakterií a prachu v místnosti. Je tedy vhodným společníkem pro alergiky nebo domácnosti s chlupatými domácími mazlíčky. Ideální je také pro rodiny s malými dětmi, které každou chvíli seberou něco ze země, a samozřejmě ViROBi mop uvítají i jejich vytížené maminky, kterým s úklidem snadno pomůže.

ViROBi má velmi kompaktní rozměry (29×4,5×29 cm) a právě díky jeho nízké výšce 4,5 cm se dostane snadno i pod nábytek. Robotický mop je zároveň stavěn tak, aby velice snadno posbíral nečistoty podél stěn, nábytku a také v rozích. Když narazí na překážku, tak se od ní odrazí a pokračuje v úklidu dál. Robota můžete nastavit na 2 programy, buď na krátký 30minutový, nebo na dlouhý 120minutový. Během krátkého programu vyčistí až 30 m² podle typu podlahy a členitosti místnosti. Mop je vhodný na všechny typy tvrdých podlah.


Více informací o ViROBi Slim robotickém mopu se dozvíte na oficiálních stránkách výrobce http://shop.vileda.cz.
03.11.2016 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444