Čím potěšíte o Vánocích? Vinotékou, nebo vysavačem?

Chcete letos Vánoce pojmout ryze prakticky? Akumulátorový tyčový vysavač Hoover HF9 vás přesvědčí svým sacím výkonem i výdrží baterie. Přemýšlíte nad vánočním dárkem, který potěší každého milovníka dobrého vína? Vinotéka od značky Haier poskytuje prostor až pro 42 lahví vína. Jaké další tipy představuje značka Haier?

Akumulátorový tyčový vysavač Hoover HF9 s technologií  ANTI-TWIST

Nový akumulátorový tyčový vysavač HF9 značky Hoover přináší větší sací výkon1 s délkou provozu až 30 minut na jedno nabití baterie a příslušenství vhodné pro vysávání celé domácnosti od podlahy po strop. Technologie ANTI-TWIST™ zabraňuje namotávání vlasů nebo dlouhých chlupů na kartáčovou lištu podlahové motorizované hubice. Technologie samostatného cyklónu spolu s předmotorovým filtrem zajišťuje precizní separaci prachu. Ovládání usnadňuje intuitivní LED displej na rukojeti, na všechny nečistoty uvidíte díky LED osvětlení na podlahové hubici. Navíc k nákupu vysavače získáte 5 let prodlouženou záruku zdarma.

Varianta PET s plnou výbavou a 2 bateriemi v balení je zelený model HF920P 011 s doporučenou cenou 12 490 Kč. Více na www.hoover.cz
 

Haier představuje nejmenší pračku na trhu s plnou výbavou moderních technologií

Prémiová značka Haier představuje novinku ve své nabídce – nejmenší pračku na trhu MiniDrum HW50-BP12307-S, která má rozměry pouhých 70 cm na výšku, 51 cm na šířku a 49 cm hloubky. Snadno ji tak umístíte i do menších prostor nebo třeba pod umyvadlovou skříňku. Nabízí kapacitu 5 kg prádla. Přestože se jedná o malou pračku disponuje řadou prémiových funkcí, které jsou pro spotřebiče Haier běžné, a tak nemusíte dělat žádné kompromisy. Tichý a úsporný chod v energetické třídě A, ABT antibakteriální ošetření zásuvky na detergent a gumového těsnění dvířek nebo šetrný buben PillowDrum se polštářkovými výstupky pro snadný pohyb prádla bez zachycení. 6 pracích programů, včetně Expres 15 min. pokryje všechny potřeby, cyklus Smart AI, který automaticky detekuje množství a typ tkaniny a nastaví ideální program a dávku pracího prostředku. Jeho součástí je také předem nadefinované praní s párou pro dokonalou hygienu oblečení.

Doporučená cena: 16 990 Kč. Více na www.haier.cz
 

Úsporné chlazení s přímým vstupem a 30% úsporou

Haier uvádí novou třídveřovou kombinovanou chladničku řady 3D 60 Series 5. Model HTW5618DNPT, poskytuje vše, na co jste u kombinovaných lednic zvyklí, navíc však s konstrukční výhodou dvou snadno přístupných zásuvek do mrazáku ve spodní části se samostatným otevíráním, které vám umožňují rychlý přístup k potravinám bez dlouhého pátrání. Tato konstrukce je nejen praktická, ale uspoří vám také až 30 % energie v porovnání s klasickými dvířky. Nová chladnička Haier má neuvěřitelně tichý chod a díky inovativními invertorovému kompresoru s 12letou zárukou zdarma navíc uspoříte i na jejich provozu. Technologie Air Surround Total No Frost se postará o beznámrazový chod, připojení k Wi-Fi a aplikaci hOn vám rozšíří škálu funkcí a způsoby používání a speciální zásuvky umožní skladovat jakékoliv potraviny, ať ve vlhkém prostředí či při teplotě 0 °C. Ve speciální zásuvce My Zone nastavíte v daném prostoru tři různé teploty od 0 do +5 °C podle typu jídla. Humidity Zone je zásuvka, která uchová čerstvé potraviny 2krát* déle díky speciálnímu HCS filtru a udržení 90% vlhkosti. * Certifikováno VDE N. ID. 40046454.

Doporučená cena je 19 990 Kč. Více na www.haier.cz
 

Vína jako ve sklípku a virtuální databáze po ruce

Hledáte ideální vánoční dárek pro své blízké, kteří nepohrdnou sklenkou dobrého vína? Právě jste jej našli. Vinotéka Haier HWS42DGAU1 nabízí kapacitu celkem 42 lahví vína, a to ve dvou teplotních zónách se samostatným nastavením teploty. Rozdělit tak můžete bílá, červená i šumivá vína. Díky kompresoru s nízkými vibracemi pracuje vinotéka při hlučnosti pouhých 37 dB(A) a vína jsou uchovávána bez zbytečných otřesů, filtr s aktivním uhlím působí jako bariéra pro vnější pachy, UV filtr ve dveřích chrání vnitřní prostor před ultrafialovým světlem z vnějšku, 3D LED osvětlení uvnitř brání lahvím před zahříváním a technologie Natural Air Flow udržuje vlhkost v ideálním rozmezí 50-70 %. Vinotéka je vybavena Wi-Fi s možností propojení na mobilní aplikaci hOn, její velkou výhodou je přímé propojení na světovou databázi vín Vivino, svá vína si můžete nafotit, uložit, ohodnotit a vytvořit si svou vlastní virtuální banku vín.

Doporučená cena je 19 990 Kč. Více na www.haier.cz


1 Sací výkon AW měřený v souladu s IEC 62885-4:2020 ve standardním režimu, v laboratoři třetí strany
14.11.2023 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444