Chytrý úkryt pro dveře

Stavební pouzdro UNIBOX ocení ve své domácnosti všichni, jejichž byt se vyznačuje typickými panelákovými rozměry a trpí tradiční panelákovou nemocí zvanou nedostatek prostoru. Umožňuje totiž otevírat dveře nikoliv otáčením do místnosti, ale zasouváním do zdi.

Pouzdro UNIBOX – typizované řešení pro paneláková jádra

Tato „chytrá kapsa“  pojme a do zdi uschová hned dvě dveřní křídla, které mohou uzavírat dva vedle sebe sousedící pokoje. Dokonale tak vyřeší problém s nedostatkem prostoru v klasických úzkých chodbách, které slouží například jako vstupní hala, hlavní chodba s přístupem do všech přilehlých místností nebo šatna. Navíc lze díky stavebnímu pouzdru UNIBOX velmi elegantním způsobem oddělit koupelnu a WC a vytvořit tak dvě zcela samostatné místnosti. Sbohem tedy klasické panelákové jádro!

„Vzhledem k úzkým panelákovým příčkám jsme připravili užší rozměr stavebních pouzder variant STANDARD a KOMFORT“ informuje pan Petr Paksi, obchodní ředitel firmy J.A.P., která stavební pouzdra vyrábí 18 let a pokračuje: „Obvyklá tloušťka pouzdra je 100mm, ale pro užší zděnou příčku je pouzdro zúženo na 82 mm a pro SDK příčku 73 mm.“

Úzká paneláková chodbička už nemusí být prostorem, kde není místo ani na otevření dveří. Postačí změnit otevírání dveří a problém s nedostatkem místa je vyřešen.

 

 

 

     

 

10.11.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444