Zabezpečte svou domácnost chytře: Yale Smart Living

Foto: archiv Assa Abloy

Foto: archiv Assa Abloy

Inteligentní domovní systémy zvyšují komfort bydlení a především poskytují dokonalý přehled o všem, co se doma děje. Kontrolu nad soukromím a zabezpečením domácnosti nyní můžete mít, i když zrovna nejste doma. Představujeme nový bezpečnostní systém Yale Smart Living. Obsahuje až 40 vzájemně propojených zařízení, které můžete ovládat z mobilního telefonu nebo tabletu kdekoliv na světě. Stačí připojení k internetu.

Například set Yale Smartphone Alarm SR-3200i je navržený pro ochranu rodinných bytů či domů. Obsahuje čtyři základní bezpečnostní zařízení: interiérový detektor pohybu, interiérový detektor pohybu s funkcí fotoaparátu a spínač, který sleduje, jestli během vaší nepřítomnosti někdo neotevřel dveře či okna. Yale Smarthome lze nadále rozšiřovat o další jednotky jako například kouřový alarm, spínanou zásuvku, venkovní čidlo pohybu nebo vnitřní PIR s videokamerou.


Mějte přehled o domácnosti odkudkoliv

To vše můžete pohodlně sledovat v aplikaci pro iOS a Android a mít tak neustále přehled o tom, co se u vás doma právě děje, ať jste v práci, na výletě nebo na dovolené. Ovládací jednotka komunikuje s jednotlivými čidly bezdrátově: s většinou z nich na vyhrazené zabezpečené frekvenci 868 MHz s dosahem až 30 m, s čidly s možností pořízení fotografií nebo videozáznamu pak na frekvenci 2,4 GHz.

Snadná instalace

Instalace systému je snadná a průměrně šikovný majitel bytu ji zvládne sám. Stačí rozmístit jednotlivé prvky, nainstalovat aplikaci do mobilu, vyzkoušet komunikaci a případně optimalizovat systém.
Foto: archiv Assa AbloyFoto: archiv Assa Abloy

Zabezpečení pro každého

Yale tak přispívá k rozvoji moderních chytrých domácností a výrazně zlepšuje standard v zabezpečení domova. Do bytů a rodinných domů přináší technologie, které známe z velkých firem. „U komerčních budov už není nasazení chytrých technologií žádnou novinkou, kancelářské prostory jsou chráněny alarmy, přístup omezují čipové karty a sledují senzory. My nabízíme chytré zabezpečení i pro každou domácnost v Česku,“ říká produktový manažer Yale Antonín Terš. 




Cena a dostupnost YALE SMART LIVING

Základní sada Yale Smart Living s označením Standard Alarm SR-1100i je dostupná za cenu 6 699 Kč. Komplexní sada Smartphone Alarm SR-3200i, která zahrnuje Alarm Smart Hub, 2x dveřní kontakt, kameru spojenou s detektorem pohybu, jeden samostatný detektor pohybu a dálkový ovladač, stojí 14 499 Kč. Oba produkty je možné koupit například v síti prodejen Hornbach nebo na Alza.cz.

O ASSA ABLOY

ASSA ABLOY je největším světovým dodavatelem inteligentních řešení zámků a zabezpečení.
Usiluje o zlepšení kvality života svých zákazníků prostřednictvím inovativních výrobků, které
zajišťují větší zabezpečení, bezpečnost a pohodlí. Nabízí komplexní dveřní vybavení značek FAB, SHERLOCK, Abloy, Yale, EffEff a VingCard/Elsafe pro domácnosti, firmy i veřejný sektor.
03.01.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444