Chystáte se malovat? S novou generací maskovacích produktů tesa® bude vaše výmalba dokonalá jako od profesionálů

Snad každý má zkušenosti s malováním svépomocí. Ať už je to kvůli úspoře nákladů za profesionálního malíře, nebo pro dobrý pocit ze zvelebení bydlení podle vlastních představ. Samotné výmalbě musí kromě nákupu barev předcházet i příprava dalších nezbytností, aby byla výmalba nejenom dokonalá, ale také nevyžadovala následný několikadenní úklid.

Před začátkem malování je potřeba myslet na rovné přechody mezi barvami a správné zakrytí míst jako jsou zásuvky, radiátory či lišty, ale také podlahy a nábytek. Toho nejlépe dosáhneme použitím novinek společnosti tesa® - maskovací pásky, fólie či papíru.
 

Ostré a jasné hrany při malování s maskovací páskou tesa® Excellent

Maskovací páska tesa® Excellent je ideálním pomocníkem pro interiérové malování. Je vyrobena z kvalitního japonského papíru Washi, který je potažen akrylátovým lepidlem. Dá se jednoduše utrhnout rukou a z povrchů se dá snadno odstranit bez jakéhokoliv poničení malby, a to i po jednom měsíci od nalepení. Díky kombinaci lepicích vlastností zaručí vždy ostré hrany barvy a výsledky jako od malíře pokojů.
Maskovací páska tesa® Excellent
 

Maskovací fólie a maskovací papír tesa® Easy Cover Economy s integrovanou lepicí páskou ochrání podlahu a nábytek 

Maskovací fólie je pro výmalbu nezbytnou součástí. Manipulace s ní je ale často příliš zdlouhavá, a ne každému se povede ji správně uchytit. Zcela precizní zakrytí předmětů však minimalizuje následný úklid nepořádku od barvy. 

Maskovací fólie tesa® Easy Cover Economy

Aby se těmto nepříjemnostem předešlo, přináší společnost tesa® na trh praktické pomocníky v podobě maskovací fólie a udržitelného maskovacího papíru s integrovanou lepicí páskou tesa® Easy Cover Economy

Maskovací papír tesa® Easy Cover Economy

Obě varianty se snadno přichytí k jakémukoli povrchu a ochrání podlahu a nábytek před nechtěnými skvrnami od barev. Produkty zároveň pomohou s dosažením skvělých výsledků malování s rovnými kraji.  
08.09.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444