Chraňte svůj domov, vybavte své stávající dveře jedinečným bezpečnostním zámkem CR

Ve svém domově se člověk chce cítit nejen útulně a pohodlně, ale především bezpečně. Právě domov je přece místem, kde schováváme různé cennosti a také odhalujeme svou intimitu. A proto tu nezvaný host rozhodně nemá co dělat. Nejčastějším vstupem zlodějů jsou vchodové dveře domu či bytu, ty je třeba zabezpečit ze všeho nejvíce. Ideálem jsou kvalitní bezpečnostní dveře. Co ale dělat, když nechcete nebo nemůžete své stávající dveře vyměnit za nové? Řešením je vícebodový trezorový zámek CR od společnosti Kavan.

Řešení pro historické domy i novostavby

Pořídit bezpečnostní dveře není úplně levné, proto se do toho mnoha majitelům nechce. A někdy to ani z různých důvodů nejde, například u historických dveří ve starém činžovním domě. Tady by jakákoliv změna venkovního vzhledu byla nevhodná. Při použití bezpečnostního zámku CR je možné tyto dveře zrenovovat a zabezpečit, zároveň však zachovat jejich původní podobu. Stejně dobře se ale dá tento zámek použít kdekoliv jinde, třeba i u novostavby.

Maximální bezpečnost a skvělý vzhled

Zabezpečit proti vloupání se dají tímto způsobem jakékoliv dveře, jednokřídlé, dvoukřídlé, dokonce i prosklené. A to levně, snadno a rychle. Jedinou podmínkou je otevírání dveří do vnitřního chráněného prostoru.

Bezpečností konstrukce zámku je masivní a léty prověřená, hodí se pro jakýkoliv typ zárubně a je možné ji namontovat do zdiva i panelu. Počet zamykací bodů může být od 3 do 9 a ovládat se dají třemi způsoby, motýlkovým trezorovým klíčem, krátkým klíčem Pumpa nebo klíčem k cylindrické vložce. Celý zámek je ve formě stavebnicového systému, takže je jen na majiteli, jaký zvolí kompromis mezi mírou zabezpečení a cenou. Co se týče vnitřní strany dveří, i tady je více variant. Jako povrchovou úpravu můžete zvolit čalounění, truhlářskou nástavbu nebo potahový materiál dc-fix.


Bezpečnostní zámek CR od firmy Kavan je ojedinělým produktem, který zabezpečí vaše stávající vchodové dveře stejně jako kvalitní bezpečností dveře. Splňuje bezpečnostní třídu 3. nebo 4., což je proti většině zlodějů dostatečná obrana. Pořízením zámku CR tak uděláte pro ochranu svého domova maximum.
20.01.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444