Chladnička F+ Series 9. Ultimátní řešení pro ještě delší čerstvost vašich potravin

Nová multidoor chladnička F+ Series 9 značky Haier zaujme netradičním 5dveřovým provedením.

Nová multidoor chladnička F+ Series 9 značky Haier zaujme netradičním 5dveřovým provedením.

Působivá pětidveřová chladnička s mrazničkou F+ Series 9 nabízí nepřeberné množství možností skladování díky svému designu, uspořádání vnitřního prostoru, dvěma teplotně nezávislým chladícím okruhům a exkluzivním technologiím Fresher Techs®. Každá část je navržena tak, aby zajistila dokonalé podmínky pro uchovávání jakéhokoliv druhu potravin. V unikátní antioxidační zóně skladujte čerstvé potraviny dokonce až 8krát déle. Objevte to nejlepší od značky Haier.

 
Nabízí velkorysý vnitřní prostor
pro všechny vaše dobroty

 

5dveřové provedení a dva chladící okruhy

Haier, světová jednička v kategorii velkých domácích spotřebičů, představuje F+ Series 9 – chladničku, která díky svému jedinečnému designu a pokročilým technologiím přináší skvělé řešení skladování potravin pro skutečně náročného zákazníka. Celkový čistý objem 488 l je rozdělený na 5 oddílů se dvěma chladícími okruhy s nezávislým nastavením teploty. Prakticky členěný vnitřní prostor s možností otevření vždy jen jednoho křídla dveří nebo jen spodní samostatné zásuvky snižuje tepelné ztráty a garantuje úsporu energie. K nastavení teploty spotřebiče slouží externí digitální displej, který ladí k povrchu z černého skla. I přes velkorysý objem zabere v kuchyni pouhých 83 cm na šířku.

ANTIOXIDANT ZONE: Uchovejte potraviny 8krát déle čerstvé snížením kyslíku 

V unikátní antioxidační zóně skladujte čerstvé potraviny až 8krát déle*. Inspirována vakuovou technologií, tato speciální zásuvka v chladící části se po zasunutí hermeticky uzavře, sníží množství vzduchu, a tedy i působení kyslíku na minimum. Tím zásadně zpomalí proces zrání.

*Certifikováno VDE N° ID.40048642.
Zásuvka Antioxidant zone odsaje většinu vzduchu a ovoce a zelenina zůstanou uloženy ve vakuu
 

ABT®: Čistší vzduch v chladničce bez bakterií 

Exkluzivní antibakteriální technologie ABT® společnosti Haier používá ultrafialové světlo, které eliminuje 99,9 % škodlivých bakterií v cirkulaci vzduchu v chladničce a zabraňuje tvorbě dalších. Hygieničtější prostor chladničky tak chrání zdraví vás i celé vaší rodiny a zachovává původní chuť vašich potravin.
Ultrafialové světlo eliminuje 99,9 % škodlivých bakterií v cirkulaci vzduchu
 

FRESHER SENSORS: O 30 % rychlejší chlazení pro lepší uchovávání potravin* 

Infračervené senzory Fresher Sensors umístěné na každé polici monitorují teplotu a přesměrovávají chladný vzduch přesně tam, kde je to aktuálně potřeba. Tím je zajištěno rychlé vychlazení potravin na optimální teplotu s efektivním využitím výkonu chladničky, ať už jsou umístěny kdekoliv. 
 
*Certifikováno VDE N° ID. 231460-AS9-8. 
 

SWITCH ZONE: Proměňte mrazák na chladničku a zpět 

Switch Zone je jedinečná 88l samostatná zásuvka ve spodní části spotřebiče, která umožňuje přepnout mezi režimem chlazení a mrazení. Pomocí digitálního displeje lze snadno nastavit teplotu v rozmezí -20 °C až + 5 °C a Switch Zone využít jako chladničku, mrazničku nebo třeba prostor pro pomalé rozmrazování, které zachová strukturu a živiny v potravinách. 
Spodní samostatnou zásuvku Switch Zone můžete využít jako mrazničku nebo ledničku dle potřeby
 
 
V automatické výrobníku ledu
máte nachystané rovnou celé kostky
 

AUTOMATICKÝ VÝROBNÍK LEDU: Dostatek ledu vždy po ruce 

Automatický výrobník ledu v mrazící části zajistí, že máte zásobu kostek ledu kdykoliv je potřeba. Chladnička nemá připojení na vodu, díky čemuž ale ovlivníte, z jak kvalitní vody je led vytvořen. Nalijte vodu do zásobníku, spotřebič si bude automaticky dávkovat vodu do výrobníku, vyrobený led je uchováván v samostatné zásuvce pod výrobníkem v mrazící části.  
 

DAYLIGHT: Prosviťte svou chladničku denním světlem 

Technologie Daylight používá výkonné LED diody pro mnohem jasnější a intenzivnější vnitřní světlo v chladničce. Světlo podsvicuje celý zadní panel Multi Flow, osvicuje tak celý vnitřní prostor a navozuje dojem příjemného denního světla za oknem. Jednoduše tak uvidíte na vše, co v chladničce skladujete, ať už je den či noc.
 
Modelové označení chladničky je HFF-750CGBJ.
 
15.12.2021 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444