Chcete změnu? Vsaďte na bílou barvu

Bílá barva působí elegantně a rozjasní každý interiér. Pokud bílá barva patří mezi vaše favority a sháníte novou televizi, tak bílá LCD televize GoGEN je pro vás to pravé. Řada „Binary Design Line“ potěší především ženy. Tyto televizory v bílém klavírním laku jsou decentním a stylovým doplňkem každého pokoje.

Elegantní provedení, kvalitní technické zpracování a dostupná cena dělají z bílých televizorů GoGEN slušivou dominantu každé ložnice, obývacího pokoje i kuchyně.

Rozjasní váš interiér


Celá řada GoGEN Binary Design Line je vyrobena ve stylově bílém klavírním laku. Díky své excelentní barvě patří tyto televizory k decentním doplňkům do každého pokoje. Dokonale sladěný byt je snem snad každé ženy.

Vyberte si tu pravou


Vybírat lze v úhlopříčkách 48, 56 a 66 centimetrů. Displeje těchto televizorů nabízí skvělý komfort pro sledování filmů na DVD nebo televizních pořadů. Přístroj je vybaven analogovým i digitálním DVB-T tunerem a disponuje spoustou užitečných funkcí, jako je USB vstup nebo dětskou pojistkou. Pro tiché sledování najdete výstup pro sluchátka. Pozadu nezaostává ani zvuková část televizorů. Je možné využít různých nastavení ekvalizéru. Menu televizoru je kompletně v češtině.

40 měsíců záruka pro vás


GoGEN svým televizorům věří, proto poskytuje na všechny své LCD televizory prodlouženou záruku 40 měsíců. Tato nadstandardní garance a moderní design je dalším důvodem, proč zvolit LCD televizory značky GoGEN. Bílé televizory dokonale sladí Váš moderní interiér.

Více na www.gogen.cz.
10.05.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444