Chcete mít doma "starou" skříň?

Pozvánka na INTERIER 2003:
Firma Art-Style se zabývá výrobou nábytku z měkkého dřeva již 13 let. Specializuje se na opravu originálů, výrobu replik a nábytku na zakázku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Již od počátku se věnujeme výkupu originálního nábytku z měkkého dřeva a jeho opravám. Naše firma prošla složitým vývojem od pouhého jednoho zaměstnance až po součastných 33. Nedávno jsme otevřeli nové truhlářské prostory, abychom se mohli detailněji věnovat výrobě replik a reprodukcím originálního nábytku. Náš standardní katalog obsahuje cca 400 kusů nábytku, každý je ale možno zhotovit na míru dle Vašich představ.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nabízíme zpracování našich produktů řadou povrchových úprav dle přání
zákazníka (voskování, lakování, malování, malování s motivy atd.). Nábytek ručně malujeme podle Vašich předloh, návrhů a podkladů v různých barvách a odstínech. Jako jedna z mála firem nabízíme zestařený povrch "distress", který se v současné době těší značné oblibě. Nabízíme Vám široký výběr lavic, knihoven, TV-skříní, stolů, komod, truhel, rozkládacích skříní atd.
12.08.2003 | Tisková zpráva
  • INTERIER 2003

    Mezinárodní kontraktační a prodejní výstava nábytku, interiérového vybavení a designu. 4. - 7. 9. 2003, Veletržní palác, Praha.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444