Chcete kovaný plot? Je rozumné se obrátit na jedničku na trhu

Celkový dojem z vaší nemovitosti dokáže výrazně umocnit vhodně zvolený kovaný plot. Proto je důležité vybrat ho tak, abyste plně využili všechny jeho přednosti. Pokud si nejste s výběrem jisti, není nic snadnějšího, než se obrátit na odborníky. V případě kovaného plotu je rozumné se obrátit na jedničku na českém trhu - společnost LAMARK.

Kvalitní plot je vždy výrazným prvkem dotvářejícím okolí vašeho domu. Česká republika na rozdíl od některých evropských států, ve kterých preferují pozemky bez oplocení, má dlouholetou tradici a zálibu v různých variantách oplocení. A právě kované ploty si zde vydobyly pozici luxusní varianty s vysokou přidanou hodnotou, která navíc se stářím plotu stále narůstá. Dodnes dokresluje kouzelné scenérie historických budov nebo prvorepublikových vilek, ale stále častěji je přirozenou součástí nových moderních budov.

Několik důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK:

1. LAMARK je jedničkou na českém trhu a v porovnání s ostatními evropskými výrobci patří mezi ty nejkvalitnější. Původně rodinná firma si za dobu své existence vybudovala v oboru kovaných plotů a bran renomé specialisty a umí své letité zkušenosti plně využít. Vy navíc získáte jistotu, že firma bude vždy po ruce, když jí bude potřeba a nezmizí z podnikatelského světa jako jiný menší výrobce či importér.
 
2. Společnost LAMARK operuje po celé České republice a její tým odborníků vám bude vždy k dispozici. Rovněž dopravu do každého koutu republiky nabízí zdarma. Konečně zažijete pocit, že se o vás někdo doopravdy stará. 
 
3. Kouzlo kovaného plotu mimo jiné spočívá také v tom, že nedílnou součástí výroby je poctivá ruční práce. Společnost LAMARK stále klade důraz na tradiční ruční práci a výrobu svěřuje do rukou zkušených českých kovářů a zámečníků.

4. Zatímco jiní výrobci se ve snaze snížit cenu kovaného plotu mnohdy uchylují k náhražkám a plot vyrábí z jäklových tyček, které jsou duté, anebo z velmi úzkého profilu, ve společnosti LAMARK vsadili pouze na kvalitní ocelovou surovinu, která je spolu s několikanásobnou povrchovou úpravou zárukou, že plot bude bez údržby sloužit po několik generací.
5. Ve společnosti LAMARK dobře ví, že každý člověk je jiný a každému se líbí něco jiného. Proto nabízí jedno z nejširších nabídkových portfolií s bohatou nabídkou motivů a vzorů. Vzájemnou kombinaci obou vytvoří přesně dle vašich požadavků. A pokud byste si přesto nevybrali, rádi vám plot vyrobí na základě vašeho návrhu.

6. Aby vám plot vkusně ladil s fasádou nebo specifickým okolím, nabízí LAMARK bohatou paletu odstínů speciálních barev. V případě oklepávaných tyčí samozřejmě nechybí ani tradiční a oblíbená patina.

7. Antikorozní úprava je v případě kovaného plotu velmi důležitá. Na její kvalitě závisí celková životnost plotu. Ve společnosti LAMARK využívají osvědčenou metodu žárového zinkování, kdy zinek vytváří na povrchu pevnou a nepropustnou vrstvu. Při žárovém zinkování je nejčastěji využíván teplotní rozsah 440–460 °C a dobrý výrobce vám dodá kovaný plot pouze s touto povrchovou úpravou. Díky tomu mají ploty LAMARK reálnou životnost 60 let.
8. Pokud plánujete koupi kovaného plotu na míru, nezbude vám nakonec nic jiného než se obrátit na odborníky. V hobbymarketu totiž narazíte jen na již předem vyrobené plotové dílce v pevně daných rozměrech, a to znamená, že se budete muset přizpůsobit. Naopak u odborníků ve společnosti LAMARK budete pod dohledem odborníků od návrhu až po montáž. Plot vám připraví přesně na míru.

9. Vyplatí se být obezřetný při výběru vhodného dodavatele. Ten menší vám sice může nabídnout zajímavější cenu, ale již nedokáže nabídnout takový servis jako dodavatel se zázemím - potažmo výrobce kovaných plotů. Od společnosti LAMARK například získáte bezplatné poradenství i cenový návrh zdarma. Také se následně postará o kvalitní flexibilní pozáruční servis.

10. Žijeme v České republice a neměla by nám být lhostejná podpora českých podnikatelů. Jen díky tomu dochází k rozvoji regionů a stabilizaci pracovních míst. LAMARK jako česká původem rodinná firma si vaši pozornost jistě zaslouží. Pravidelně se ve svém regionu podílí také na charitativních akcích.
18.09.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444