Chcete chutnější vodu z kohoutku?

Už vás nebaví nosit těžké tašky s vodou v PET lahvích a voda z kohoutku vám nechutná? V tom případě vyzkoušejte filtrační konvici Hyundai Aqua Optima.

Nejcennějším zdrojem tekutin pro lidský organismus je kvalitní a čistá voda. Nejsnadnější způsob, jak ji získat je otočit kohoutkem vodovodu. Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tak tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou a zároveň tím prospějete i přírodě před odpadem v podobě stovek tun prázdných PET lahví.

Jenže, co když vám voda z kohoutku nechutná nebo si myslíte, že není kvalitou na takové úrovni jako balená voda? V tom případě jsou pro vás filtrační konvice to pravé řešení. Filtrační konvice v sobě mají kvalitní filtr na vodu, který odstraňuje nečistoty z vody z kohoutku.

Můžete například vyzkoušet novinku na trhu v podobě filtračních konvic Hyundai Aqua Optima, jejichž filtry díky jedinečnému patentovanému 5-ti stupňovému procesu filtrace nečistoty, které ve vodě z kohoutku zůstávají i po převaření. Filtrační konvice Hyundai s filtrem Aqua Optima používá jedinečnou směs aktivního uhlíku, který má také příznivý vliv na snížení hladiny herbicidů a pesticidů. Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah chlóru a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích.

Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice, ale zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje chutnější.

Přefiltrovaná voda je také ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled. Tyto konvice jsou vybaveny také indikátorem výměny filtru, který vás upozorní na potřebu vyměnit filtr. Filtry Aqua Optima vydrží minimálně 30 dní a přefiltrují nejméně 100 litrů vody.

Používánímí filtrační konvice navíc ušetříte. Balená voda je dražší a často nemusí být čerstvá. Konvice, kterou můžete pořídit od 499 Kč, zaručuje čistější, kvalitnější a vždy čerstvou vodu jen za pár korun denně.
S filtrační konvici Hyundai Aqua Optima získáte nejen chutnější a čistější vodu, ale také podpoříte dobrou věc. Díky každé prodané konvici získá jedno dítě v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc. Tento projekt pod záštitou společnosti Člověk v tísni a značky Hyundai s výrobkovou řadou filtračních konvic se zaměřuje na budování zdrojů pitné vody u etiopských škol. Pomáhejte spolu s námi.
23.06.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444