Chalupaření s výhodami: stoprocentní relax a žádné starosti kolem

Projekt pro investiční bydlení

Fenomen investičního bydlení může mít řadu podob a možností. Přitažlivé výhody nabídne All Inclusive Development ve svém novém projektu. Zakoupením apartmánu v polyfunkčním apartmánovém domě  v Krkonoších můžete především získat ideální místo pro zcela bezstarostnou vlastní rekreaci s naprosto komfortním hotelovým zázemím. Jedná se ale zároveň i o efektivní finanční model pro dobu, kdy prostor sami nebudete využívat, protože developer zajistí jeho pronájem, který vám přinese finanční výnos.

V samém srdci Krkonoš, v lokalitě zvané Hořejší Vrchlabí, začíná výstavba Ski & Mt. bike apartments, projektu stylového chalupaření 21. století. Polyfunkční apartmánový dům bude mít k dispozici téměř šedesát horských apartmánů, recepci s lobby barem, wellness a dětské hřiště. Ivor ŠevčíkAreál počítá s dostatečným počtem zastřešených parkovacích míst, garáží a sklepních kójí. O novém stylu chalupaření, při kterém si majitel užívá dovolené bez starostí, spojených s udržováním a provozem dalšího domu, jsme mluvili s Ivorem Ševčíkem, ředitelem společnosti All Inclusive Development, která projekt realizuje.

Proč jste pro apartmány vybrali právě tuto lokalitu?
Polyfunkční dům Ski & Mt. bike apartments reaguje v prvé řadě na proměnu zimního turismu. Zatímco dříve čeští lyžaři mířili na hory do zahraničí, dnes častěji vyhledávají resorty v tuzemsku. Ty se průběžně zdokonalují, zejména v Krkonoších nabízejí ski areály stále kvalitnější služby, zdejší sjezdové resorty jsou rozsáhlé a mohou směle konkurovat alpským lyžařským střediskům. Náš apartmánový dům jsme proto situovali do Vrchlabí, které leží v samém srdci Krkonoš. Každý den odtud můžete zamířit jinam, a přeci vždy blízko - jeden den si zajedete do Špindlerova Mlýna, druhý do Harrachova, třetí den do areálu Černá Hora – Pec pod Sněžkou, a tak dále.  
 

Čím je projekt apartmánového domu zajímavý?
Apartmány jsou plně vybavené, tedy včetně kuchyně, a celoročně obyvatelné. Můžete tu trávit zimní i letní dovolenou, nebo i víkendy, z Prahy se sem autem dostanete do dvou hodin. Můžete si tu nechat své věci celoročně. Tím vám odpadá potřeba složitého balení na dovolenou, kdykoli sem můžete přijet bez toho, abyste někde museli rezervovat hotel. Když jedete mimo domov, třeba jen na víkend, chcete si užít pohodlí. Apartmánový dům vám poskytne komfort vlastního bytu s hotelovým zázemím. Nemusíte se starat o dům, zajistíme vám úklid apartmánu, dáme snídani za dveře, užijete si tu privátní wellness... A pokud si budete přát, váš apartmán v době, kdy tu nebudete, podle vašich pokynů pronajmeme. Apartmán v polyfunkčním domě je tedy i výbornou investiční příležitostí, zvláště pokud kupujete apartmán s více ložnicemi. 
 

Opravdu je investice do horského apartmánu tak výhodná? Ceny nemovitostí jsou momentálně na svém historickém vrcholu.
Je to skvělá investiční příležitost. Kouzlo horského apartmánu je v tom, že ho po dobu své nepřítomnosti můžete velmi výhodně pronajímat. Takový apartmán vydělává více než byt, který v Praze pořídíte na pronájem. Zvlášť investice do větších apartmánů se vyplatí, přináší vyšší výnos, než malé jednotky. Ale především: více místností je komfortnějších, zvláště pro rodiny s dětmi, které si často podobné krátkodobé pronájmy hledají. Budete mít tedy více zákazníků. Když je apartmán vybaven dvěma či třemi ložnicemi, poskytuje pohodlí tří až čtyřpokojového bytu. Pronájem jednoduše zadáte do on-line rezervačního systému s informacemi, kdy bude apartmán k dispozici. My zajišťujeme provoz recepce, úklid a veškerý servis spojený s pronajmutím, takže sem kvůli novému návštěvníkovi ani nebudete muset jezdit.

Více o projektu na: https://www.vrchlabi-apartmany.cz/
07.03.2019 | PR
  • All Inclusive Development a.s.

    Exkluzivní projekty, které jinde nenajdete. Jsme přední brněnský developer, který se zaměřuje na nadstandardní nemovitosti vybavené špičkovými technologiemi. Naší devízou jsou výjimečné solitérní projekty, které ladíme do těch nejmenších detailů. Klientům chceme nabízet komfortní bydlení, ve kterém se budou od první chvíle cítit jako doma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444