České vodovodní baterie za rozumnou cenu

Baterie Rav Slezák – to je vysoká kvalita, dokonalé technické řešení a především i velmi originální a atraktivní design. Sázka na český výrobek se v tomto případě rozhodně vyplatí.

Je pro vás více než důležité, když je něco vyrobené u nás doma? Představujeme vám vysoce kvalitní české vodovodní baterie Rav Slezák 

Ačkoliv je výrobce Rav Slezák firmou poměrně mladou – byla založena v roce 2001 – již si stačila vydobýt skvělé jméno! Její nabídka je skutečně široká. Krom běžných vodovodních baterií vyrábí speciální baterie na vany, senzorové baterie, baterie k průtokovým ohřívačům, baterie do sprchových boxů, dokonce i sprchy k venkovním bazénům. Krom bohatého sortimentu ale vítězí nad konkurencí i dalšími přednostmi – zejména technicky dokonalejšími a designově originálními produkty.
 

Vodovodní baterie řady MURRAY – originální a praktické designovky 

Baterie Rav Slezák vynikají svou kvalitou. Potěší oko těch nejnáročnějších zákazníků, ať už je jim blíže čistý moderní design, nebo nostalgická elegance. Z těch, které vynikají minimalistickým šmrncem, doporučujeme kupříkladu vodovodní baterie řady MURRAY v atraktivní kombinaci chromu a bílé barvy. Jsou zajímavé především tím, že jsou již zabudované v polici. Svým moderním vzhledem se hodí úplně do každé koupelny, kterou příjemně oživí neotřelým a zároveň velmi praktickým designem. Všechny baterie jsou navíc opatřeny funkcí EasyClean, která zaručuje jednoduchou údržbu i drobných sprchových trysek. Každý kuchyňský dřez se stane ozdobou kuchyňské linky.
 

Mezi bateriemi Rav Slezák si vybere každý

Nestárnoucí klasiku, která snad nikdy nezevšední, zastupují vodovodní baterie produktových řad Sázava, Vltava, Labe či Dunaj. Poslední trendy sledují baterie řad Seina či Loira.

Firma Rav Slezák vybavila retro bateriemi á la 30. léta i památku UNESCO

Specialitou Rav Slezák je i jejich zaměření na starožitně vypadající vodovodní baterie. Je nutné podotknout, že k tomu má firma skutečně dobrou průpravu. Vždyť v letech 2011 a 2012 vyráběla repliky baterií a doplňků pro vilu Tugendhat v Brně a v roce 2014 pro historickou vilu Stiassni rovněž v Brně. Při výrobě těchto replik vycházela firma Rav Slezák z autentických katalogů ze 30. let. Produkty Rav Slezák tedy nenajdete jen na pultech obchodů, ale i v památce UNESCO, kterou je právě vila Tugendhat.
Do každé domácnosti přináší Rav Slezák nádech nostalgického retra prostřednictvím vodovodních baterií řady Morava – retro, Morava – mosaz a Labe – mosaz, kterými můžete vybavit celou vaši koupelnu. K dispozici jsou totiž baterie umyvadlové, vanové, bidetové, sprchové i dřezové baterie. Rustikální baterie vás vrátí do časů, kdy byla elegance a styl vším. To, že je ale něco „retro“, neznamená, že by to bylo staré a nespolehlivé. Právě naopak. I rustikální baterie Rav Slezák musí splňovat vysoké technické standardy.

Rav Slezák spolupracuje od roku 2014 s výrobcem šperku Preciosa

Je libo něco skutečně luxusního? Spojením kvality Rav Slezák a elegantní krásy šperků Preciosa vznikly skutečné klenoty v podobě baterií, jejichž kohoutky zdobí broušené skleněné krystaly. Najdete je v produktové řadě s příznačným názvem – Romantic. Vzhled samozřejmě není všechno. Rav Slezák si stojí za kvalitou, kterou svým zákazníkům poskytuje. I proto nabízí ke svým výrobkům dlouhé záruky– 10 let na těsnost odlitku, 6 let na kartuši a povrchovou úpravu.

Tip: Detaily a zase ty detaily…

Design koupelny povýší koupelnové baterie, ale neméně důležité jsou i koupelnové doplňky, které mohu vše podtrhnout nebo také naopak pokazit. Vybírejte pečlivě.
13.06.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444