České sklo do každé domácnosti

Crystalex: Soubor GRACE

Crystalex: Soubor GRACE

Když se řekne Crystalex, již ne každý si toto slovo spojí se sklářskou výrobou, která je přímým pokračovatelem českých sklářských tradic. Crystalex jako největší domácí výrobce nápojového skla patří v tomto oboru zároveň i mezi přední světové výrobce. Specializuje se na výrobu kalíšků, odlivek, váz a decanterů. Cílem je zprostředkovat dokonalý a jedinečně harmonický smyslový zážitek při každém pití.

Kromě produkce hladkého skla Crystalex nabízí také velké množství dekoračních technik. Jedná se například o pantograph, diaryt, stříkání, malování, sítotisk, obtisky a pískování.

Představujeme stručný přehled produktů Crystalex: 


Grace

Již na první pohled vás zcela určitě zaujme soubor Grace, který působí s královskou grácii. Tento soubor díky zajímavě tvarované noze a zcela atypicky tvarovanému kalichu přináší i mnoho možností k dekoracím, které ještě podtrhnou unikátnost tohoto souboru.

BAR

Komplexní program BAR zahrnuje vybrané kalíšky pro víno, pivo, koktejly i další nápoje. Všechny artikly jsou vybrány tak, aby k sobě tvarově a stylově ladily. Výrobky z této série jsou baleny v moderních obalech vždy po 4 kusech.
Kolekce BAR

neON

V současné době je velmi moderní a trendy používání výrazných, v některých případech až křiklavých barev. Jedním oblíbeným typem barev jsou i tzv. barvy neonové. Spojení těchto barev a pečlivě vybraných kalíšků a odlivek dalo vzniknout dekoračnímu projektu neON. Tento projekt je charakterizován použitím 4 odstínů neonových barev s možností ledového efektu. Jejich úžasné kombinace přitáhnou pohled i konzervativněji laděných zákazníků.
Dekorační kolekce neON

Classical collection

Klasická krása povznáší každé lidské srdce, probouzí smysly, přináší uspokojení a zároveň rozněcuje novou touhu. Právem ji přijímáte jako nadčasovou. A klasická hudba na vás působí jako nejsilnější zdroj emocí. Právě proto je řada nápojového skla Classical collection inspirováná krásou, vznešeností i energií hudby. Při každé příležitostí vám dopřeje vícenásobné potěšení. 
Classical collection – série Amoroso 

Turbulence

Hned na první pohled je patrný plastický prvek na spodní části kalichu, který zasahuje i do jeho vnitřního prostoru. Tento prvek ve spojení s krouživými pohyby sklenicí má za následek rychlejší okysličení a větší uvolňování aroma vína. Příprava vína ke konzumaci se tak zkrátí. Série Turbulence se nabízí ve třech velikostech – 350 ml, 550 ml a 570 ml.
Kolekce Turbulence

Crazy

Tyto bláznivé odlivky jsou vítaným zpestřením jakékoliv oslavy bez ohledu na nápoj. Okuste něco nevšedního!
Set sklenic Crazy 

WATERFALL

Nechte se unášet sílou vodopádu a poznejte jeho neskonalou krásu. Speciálně tvarovaná sklovina působí jako nekonečně proudící voda a přidává tak pocit osvěžení či čisté energie. Vydejte se tedy na cestu nových zážitků s kolekcí Waterfall.

Kolekce Waterfall 

Džbány a karafy

Nedílnou součástí našeho produktového portfolia jsou také džbány a karafy. Dostupných je hned několik tvarů a velikostí, které se hodí ke každé příležitosti.

Všechny zde zmíněné artikly můžete zakoupit například v eshopu na www.crystalex.cz.
25.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444