České dřevěné dveře Mand CZ - dotek přírody ve vašem domě

Stavíte nebo renovujete své bydlení? Pravděpodobně se brzy ocitnete před důležitou otázkou: „Jaké pořídit dveře?“ Odpovědět si nebývá tak jednoduché. Nabídka na českém trhu je vskutku nepřeberná. Můžete si vybírat od těch levných až po ty super kvalitní, dveře přírodní i umělé, odolné i náchylnější.

I dveře podléhají módním trendům. Materiálem, jenž tu byl odjakživa a navždy bude, je ale dřevo. Přírodní krása dřeva snad nikdy nepřestala být „in“. Mand.cz má pro vás skutečně luxusní dveře z masivu Czech Door, které vydrží takřka cokoliv a budou váš interiér zdobit po desetiletí.

Proč právě dřevěné interiérové dveře? Shrňme si jejich přednosti v několika bodech:

  • Odolnost a vysoká životnost - dřevěný masiv je léty prověřený materiál. S vysokou odolností jde ruku v ruce vysoká životnost. Vždyť dřevěné dveře najdete na nejednom zámku a hradu, a to nejsou dveře, které by byly staré desítky let. Jsou mnohem starší.
  • Investice do dřeva se vyplatí - i když se vám může zprvu zdát cena dřevěných dveří vyšší, již díky výše zmíněným vlastnostem se vyplatí. Zatímco umělé dveře se mohou opotřebovat, oloupat, nebo se vám zkrátka po pěti letech přestanou líbit, u dřevěných dveří nic z toho nehrozí. Když se poškrábou, nebo se vám omrzí jejich povrchová úprava, stačí je jen obrousit a znovu povrchově ošetřit.
  • Originální vzhled - dřevo samo o sobě je tím nejlepším designérem. Přirozená kresba dřeva je vždy originální. Hodí se navíc kamkoliv. Ať už zařizujete rustikální interiér, nebo super moderní minimalistický byt, dřevěné dveře najdou vždy své uplatnění. Vždyť dřevěný masiv je v současné době hitem číslo jedna a dřevěné prvky najdete dokonce i v moderních koupelnách.
  • Dřevěný masiv je zdravotně nezávadný - šetrná povrchová úprava zajistí, aby se z dřevěných dveří neuvolňovaly žádné nebezpečné látky. Hodí se tak i do bydlení alergiků.
  • Dřevo tepelně izoluje - dřevěný masiv je přirozeným izolantem, a to jak tepelným, tak hlukovým.

 

Skutečný dřevěný masiv dveří Czech Door nelze napodobit

Interiérové dveře Czech Door zkrátka nelze ničím napodobit. Imitace dřeva nikdy nevykouzlí tak útulný interiér jako skutečný masiv, který má navíc pozitivní vliv na mikroklima v interiéru. Dveře Czech Door jsou povrchově upraveny laky na vodní bázi, jež chrání dřevo silnou ochrannou vrstvou, ale nezatěžují interiér. Jsou tedy zdravotně zcela nezávadné.
 

 

Mand CZ nabízí dveře z široké škály dřevin

Přizpůsobte dveře svému interiéru výběrem ideální dřeviny. Mand CZ vám nabízí dveře Czech Door ze smrku sukatého a bez suků, dubu sukatého a bez suků, modřínu, borovice, buku, olše nebo javoru. Každé dřevo má své přednosti a jedinečnou charakteristiku. Obecně lze říci, že méně sukaté dřeviny se hodí do interiérů, v nichž převládá minimalismus a jednoduchost. Suky jsou typickým prvkem rustikálně zařízeného interiéru. Ale nic není dogmaticky dáno a stále platí, že dřevo okrášlí každý interiér.
 
 
Vyberte si z několika modelových řad. Některé z dveří zdobí profilované výplně, vlysy a prosklení, jiné jsou naprosto jednoduché. Nedílnými doplňky, jež okrášlí interiér a jsou zároveň velmi praktickým prvkem, jsou kliky na dveře. Vyberte tu pravou!
 

I masivní dřevěné dveře lze zasouvat do stěny!

O tom, že se dřevěné dveře hodí i do moderního interiéru, přesvědčí všechny milovníky designu produktová řada G. Tyto dveře Czech Door jsou vysoce elegantní a jednoduché. Tvoří je prostá dřevěná čistá plocha, kterou krášlí jen přirozená kresba vedená buď v horizontálním, nebo vertikálním směru, maximálně úzký výřez na sklo. Je jisté, že tyto elegantní kousky si zamiluje každý designový fajnšmekr. A co byste řekli na to, že dřevěné dveře Czech Door lze zasouvat do stěny? Stavební pouzdra a posuvné dveře jsou tím nejžhavějším módním trendem, který bude s originální krásou dřeva dokonale korespondovat.
10.07.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444