Centrum vzorových domů v Praze: Skvělá inspirace pro bydlení

Hledáte inspiraci pro stavbu rodinného domu? Zajímáte se o trendy v oblasti stavebnictví? Jste příznivci energeticky úsporného bydlení? Centrum vzorových domů v Praze-Nehvizdech je největším projektem takového druhu v Česku, který vám umožní prohlédnout si rozmanitá řešení exteriérů od klasických až po ty nejmodernější a poslouží vám jako skvělá inspirace při výstavbě vlastního domu.

Stavba rodinného domu je jedním ze zásadních kroků v životě, který je třeba pečlivě zvážit. Jednou z možností, jak se dozvědět spoustu užitečných informací a ulehčit si tak rozhodování, je navštívit Centrum vzorových domů v praze-Nehvizdech.

Jedná se o největší projekt v ČR s celkem šesti kompletně vybavenými rodinými domy, které jsou zdarma přístupné každý den od pondělí do neděle od 10 do 18 hodin. Můžete si projít všechny vystavované domy a udělat si tak lepší představu o vašem vlastním bydlení - o tom, jak koncipovat velikost pokojů, kde umístit úložné prostory nebo třeba kde a jak umístit kuchyňskou linku.

Pro koho je centrum určeno?

Centrum vzorových domů je určeno pro všechny zájemce o rodinné bydlení.  Jak pro náročné klienty, kteří mají zájem o nadstandardní bydlení přesahující rámec běžných bytových potřeb, tak pro mladé rodiny s dětmi, hledající dostupné a funkční bydlení do 2,5 milionu korun.

Rodinný dům Romance
Rodinný dům Romance
První etapa tohoto projektu obsahuje domy prověřené stovkami realizací, které byly navíc ohodnoceny jejich uživateli. Není tedy náhodou, že komplex obsahuje hned tři domy, které obsadily příčky vítězů v divácké anketě DŮM ROKU v posledních třech letech, a to rodinné domy Classic City, Romance a Ideal.



S kým se mohu poradit?

Součástí areálu je také Infocentrum, ve kterém vám odborníci zodpoví vaše dotazy týkající se například pořízení nového bydlení, správného výběru pozemku, typu rodinného domu či projektové dokumentace a financování stavby. Kromě zajímavých rad a propagačních letáků lze v centru také zcela zdarma získat i projekt zvolené stavby a brožuru stavebního rádce od Ing. Kloučka, který vás provede stavbou domu od začátku stavby až po její předání.



V areálu centra naleznete i prezentaci dodavatelů a výrobců, kteří se na stavbě celého centra podíleli. Jsou mezi nimi například společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě také CANABA, která je prvním z dodavatelů prezentující v centru své domy.

Jak se do centra dostanu?

Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Adresa: ul. Třešňová 870, Nehvizdy. Otevřeno je denně od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Více informací najdete na stránkách www.cvzd.cz.

23.05.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444