Centrum vzorových domů: Když uvažujete o stavbě rodinného domu

Jaké jsou současné trendy v oblasti moderního bydlení? Jaké stavební materiály použít a jaké technologie upřednostnit? Jak mohu zajistit kontrolu nad spotřebou energií? Do jakého stylu ladit interiér rodinného domu? Odpovědi mohou zájemci nalézt v Centru vzorových domů v Nehvizdech u Prahy, kde probíhají prohlídky největší stálé výstavy rodinných domů v ČR.

Největší celoroční výstava rodinných domů v Nehvizdech u Prahy je určena každému, kdo uvažuje o stavbě rodinného domu. Projekt Centrum vzorových domůvznikl za účelem předat zájemcům o moderní bydlení veškeré informace, představit technologie a úsporná konstrukční řešení a především umožnit návštěvu reálně postaveného domu.

Vzorové domy pro stavebníky i mladé rodiny

Unikátní projekt Centra vzorových domů je určen nejen pro potenciální stavebníky, ale i pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení. Mladé rodiny se mohou seznámit s možnostmi finančně dostupného stavění, na své si však přijdou i lidé s vyššími nároky na komfort. Návštěvníci si mohou detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení.
 

Od návrhu až po detaily v interiéru

Centrum vzorových domů vám podá názornou ukázku, jak dům postavit i zařidit. Od architektonického návrhu přes stavební materiály, samotnou stavbu až po kompletní zařízení jednotlivých interiérů a zahradních úprav. Výstava poskytuje ucelenou prohlídku bydlení v rodinném domě a realizace jeho zahrady a okolí.

Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a je svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.

Na návštěvu do 7 vzorových domů

Aktuálně si v Centru můžete prohlédnout 7 vzorových domů. Vašim prohlídkám jsou otevřeny domy s menšími dispozicemi i moderní vícepodlažní vily. V Centru najdete nositele prestižního ocenění Dům roku 2015 – rodinný dům Classic City, vítěze této ankety pro rok 2016 – rodinný dům ROMANCE i rodinný dům Ideal, který se umístil na 3. místě v hlasování odborné poroty. Navíc zde můžete získat více informací i o vítězi soutěže Dům roku 2017  – exkluzivním rodinném domě REZIDENCE Prestige.

Prověřené informace a odpovědi na vaše dotazy

Až načerpáte dostatek inspirace ze zařízených domů, navštivte Infocentrum, kde přímo od odborníků získáte užitečné informace a odpovědi na všechny otázky souvisejících s pořízením nového bydlení. Zeptejte se na výběr vhodného pozemku, diskutujte nad typy rodinných domů nebo nad financováním stavby.
 

Partneři centra

V prostorách centra naleznete i prezentaci renomovaných dodavatelů a výrobců, kteří se na výstavbě centra podíleli. Např: společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je také prvním z dodavatelů.

Jak se do Centra vzorových domů dostanete

Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Adresa Infocentra: ul. Třešňová 870, 250 81 Nehvizdy. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Návštěvu si můžete objednat i přes online formulář na http://www.cvzd.cz/cs/visit nebo na infolince 844 125 125.
29.01.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444