Centrální vysavače Husky nově s "hadicí ve zdi"

Centrální vysavače už jsou mezi majiteli moderních rodinných domů zažité jako standardní vybavení, bez kterého si už ani neumějí představit úklid. Vysávání probíhá v tichosti, ale s velikou sací silou a ani úklid schodiště už není žádný problém. Vše pomáhá zajistit 9m dlouhá a lehká vysavačová hadice, doplněná o účinné nástavce. Prach už se nevíří v uklízeném prostoru, protože spolu s nasávaným vzduchem je filtrován někde v garáži, nebo ve sklepě a následně vyfukován mimo dům. Kdo vyzkoušel automatickou lopatku na smetí, umístěnou v soklu kuchyňské linky, využívá ji dennodenně a musí souhlasit, že opravdu zrychlí běžný úklid. Takto jsou centrální vysavače Husky v ČR a SR prodávány již 17 let a nikoho by nenapadlo, že je ještě stále co zlepšit.


Chytré doplňky


Jsou to právě chytré doplňky, které k centrálním vysavačům patří a dělají úklid ještě pohodlnějším a efektivnějším. Poprvé na veletrhu FOR ARCH byly představeny společností NEWAG spol. s r.o., centrální vysavače Duovac a Husky s vysavačovou hadicí, kterou si uživatel jednoduše vytáhne ze zásuvky, nasadí rukojeť s příslušenstvím a začne vysávat. Tato novinka, která je výstižně nazývána „Hadice ve zdi“, posouvá možnosti centrálních vysavačů ještě dále, než tomu bylo doposud. Lehká 9m hadice je sice pro manipulaci příjemnější, než přenášení celého mobilního vysavače, ale „Hadice ve zdi“ eliminuje i tento malinkatý nedostatek centrálních vysavačů. Uživatel si samozřejmě může vybrat hadici v různých délkách a ani 15m varianta není díky uložení v rozvodu centrálního vysavače ve zdi žádnou komplikací. Každý si navíc může vytáhnout jen potřebnou délku hadice a po skončení úklidu jednoduše odjistí pojistku v zásuvce a hadice se sama „vcucne“ zpátky do zdi. Za tento patentovaný systém si ale bude muset zákazník připlatit. Kdo bude chtít mít ale nejdokonalejší a nejpohodlnější centrální vysavač ve svém domě, nebude investice litovat. Je potřeba připomenout, že instalace je oproti standardnímu centrálnímu vysavači rozdílná a není možné doplnit stávající systém o speciální zásuvku a hadici.

Mezi další příslušenství, které šetří čas, je možné zařadit tradiční štěrbinové zásuvky do kuchyňských linek. Dále pod desku linky jde také zabudovat lopatku Drawer Vac, která už nenechá spadnout drobky ani na zem. Novinkou jsou hadice Vroom, které se sami navíjejí do schránky. Ta se instaluje do skříněk kuchyňských linek, do koupelen a do vestavěných skříní na chodbách či v pokojích. Jednoduše vytáhnete hadici, v minutě vysajete vše potřebné a pak se hadice sama navine zpět do skříně. Úklid s Vroomem je ještě rychlejší a pohodlnější, než byl dříve se samotným centrálním vysavačem. Doplnění systému centrálního vysávání o Vroom je naopak snadné. Lze jej připojit k vývodu pro štěrbinovou zásuvku a umístit do skříňky kuchyňské linky i dodatečně.

Výrobce centrálních vysavačů Duovac a Husky se snaží klást u svých produktů velký důraz na dlouhou životnost, kvalitu použitých materiálů a motorů. Jako jednoduchý důkaz kvality nabízí doživotní záruku na všechny vysavačové jednotky a 5 let na hadice a příslušenství. Doživotní záruka je silný argument pro správný výběr značky centrálního vysavače, který je ještě navíc podpořen příznivými cenami. Základní výkonný a velmi tichý model Husky Flex a Duovac Air 10 stojí jen 14.990,- Kč bez DPH a je vhodný pro malé i střední rodinné domy.

Ideální je systém instalovat pochopitelně při stavbě, ovšem zruční montéři si s ním poradí i poté. Dovedou totiž k rozvedení technologie využít např. nefunkční komíny, podhledy, pódia a podobně. Kolik a kde budou speciální zásuvky, závisí na rozloze a členění domu či bytu, množství místností a velikosti vysávané plochy.

Široké příslušenství k centrálním vysavačům nabízí řadu doplňků usnadňujících úklid různých typů podlah, vysávání prachu ze žaluzií či počítače, obsahuje separátory, teleskopické trubky, věšáky na hadice a podobně.

Více informací na www.husky.cz.
26.01.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444