Celovinylová plovoucí podlaha WELL-click - jako stvořená do vlhka

Společnost Fatra, a.s. nabízela až doposud plovoucí vinylové podlahy v provedení řady FatraClick a RS-click. Ty jsou oblíbené hlavně díky výborným akustickým vlastnostem a dokonalému designu. Díky spodní korkové vrstvě zajišťující tepelnou a zvukovou izolaci a HDF nosiči se zvýšenou odolností proti vlhkosti patří mezi nejvyhledávanější kvalitní vinylové plovoucí podlahy na českém trhu. K těmto dvěma řadám nyní přibyla další nesoucí název WELL-click.

Tato plovoucí vynilová podlaha se od ostatních podstatně liší. Nabízí voděodolné řešení do místností s vyšší vlhkostí, jako jsou koupelny či kuchyně. Jednotlivé dekory byly vybrány z kolekce RS-click, a proto je možné si plovoucí vinylovou podlahu položit v jednom dekoru zcela všude, nicméně je potřeba brát v potaz i rozdílnost v rámci tloušťky. Kolekce FatraClick a RS-click disponují celkovou tloušťkou 9,5 mm a kolekce WELL-click tloušťkou 5,5 mm.

Mezi hlavní výhody této podlahy patří jednoduchá instalace díky click systému, kdy se do sebe jednotlivé dílce zacvaknou. Díky tomu zvládne práci i začátečník.

Další výhody

Vyniká také vysokou hodnotou zvukové izolace a pro její celovinylovou konstrukci je možné ji pokládat na podlahové topení. Hodí se také pro alergiky, je zdravotně nezávadná a díky antibakteriální úpravě povrchu zabraňuje množení mikrobů nebo roztočů.

Všechny plovoucí vinylové podlahy společnosti Fatra, a.s. se mohou pochlubit touto speciální antibakteriální úpravou, a protože se tyto podlahy snadno udržují, jejich praktičnost potěší téměř každého během uklízení domácnosti. Postačí pouze mop, vysavač nebo smeták, aby pořád vypadaly jako nové a vy tak mohli svůj drahocenný čas věnovat příjemnějším činnostem než zdlouhavému úklidu.
09.12.2019 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444