Celobarevná plastová okna uspokojí váš smysl pro detail

Rekonstruujete dům nebo byt a přáli byste si jiná okna než bílá? Anebo vám vadí okna, která mají barevné provedení jen z vnější a vnitřní strany a opomíjí drážky profilů? OKNOPLAST je o krok dál a jako první z výrobců oken vytvořil systém Colorfull, který odpovídá trendu provedení oken v libovolných barvách.

Donedávna byla standardním řešením plastová okna pokrytá barevno fólií pouze z vnitření a vnější strany. Dosposud nevídaný vzhled získávají plastová okna díky systému Colorfull, díky nimž má jednotnou barvu a strukturu celá plocha profilu. Znamená to, že kromě viditelných ploch je folie umístěná i v drážkách profilů, tedy na místech, kterých si všimnete až po otevření křídla.

"Jsme společnost, která působí v segmentu Premium a klade velký důraz nejen na kvalitu, ale i na estetickou stránku svých výrobků. Systém Colorfull je výsledkem naší pozornosti k detailu. Při jeho zpracování chceme zákazníkům nabídnout plastová okna, které vypadají i po otevření elegantně a zdůrazňují styl interiéru," uvádí k tomu Peter Grocký, obchodní manažer společnosti OKNOPLAST.

OKNOPLAST jako jediný výrobce oken vypracoval řešení, díky němuž jsou i vnitřní části okna v jednotné barvě. Znamená to, že kromě tradičních povrchů upravených fólií se vzhledem dřeva, získávají stejný vzhled i okna v systému Colorfull. Jsou dostupná např. s dekorem zlatý dub, ořech nebo Winchester. Systém umožňuje přizpůsobit barvu profilů dalším prvkům fasády nebo vytvořit harmonické kompozice při návrhu interiérů. Okna v tomto novém systému jsou dostupná v prodejních salonech OKNOPLAST v celé České republice i na Slovensku.

www.oknoplast.cz
08.01.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444