Čeká vás rekonstrukce domu? Zkuste začít topit infrapanely

Rekonstrukce domu nám dává příležitost ke změnám, nad kterými bychom dříve ani neuvažovali. Co tak u oken a dveří zapomenou na plast a vsadit na věčný hliník? Nebo zcela změnit způsob topení? Rekonstrukce není o tom rychle vyměnit staré za nové, ale přizpůsobit bydlení našemu životnímu stylu. Třeba hned na začátku, když zvažujeme, že si musíme pořídit větší auto, abychom měli v čem vozit materiál.

Ne, rozhodně nepotřebujete kupovat kvůli rekonstrukci dodávku


Půjčte si ji! Vyjde vás to levněji a máte vše kolem provozu vozidla zcela bez starostí. Dobrá půjčovna dodávek vám umí vyjít vstříc, ať potřebujete cokoliv. Půjčit si dodávku na den, na víkend, nebo na měsíc, když si vezmete dovolenou a pustíte se do rekonstrukce ve velkém. Na řízení dodávky do 3,5 tun vám stačí klasický řidičák B, takže nic neřešíte. Prostě vozíte, odvážíte a hlavně – rekonstruujete.

Na materiálu záleží


Plast ani dřevo nejsou věčné. Kdo chce okna či dveře měnit skutečně naposled ve svém životě, musí sáhnout po jiném materiálu. Je jím hliník. Nejsou to však ty typické hliníkové dveře z 80. let 20. století. Moderní hliníkové vchodové dveře se hodí na rodinné domy i bytovky. Nabízí skvělou tepelnou izolaci a skvostný design pro moderní, hypermoderní i tradiční stavby.

I elektřinou se dá topit levně


Máte zažité, že elektřina je nejdražší topení vůbec? Záleží na technologii topení. Nízkoteplotní infrapanely jsou sálavé topné panely které se snadno instalují, mají dlouhou životnost (až 40 let) a šetří náklady na topení. Vytápí pomocí infračervených vln a hodí se jak do bytů, tak do rodinných domů, ale i kanceláří. Umístit je lze na stropy i zdi, mohou vypadat dokonce jako interiérové prvky – obrazy či zrcadla, ale třeba i jako klasické panely ev. sklo. Jde o zcela bezúdržbové topení s nízkou spotřebou pro 21. století.
13.01.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444