Čeká vás kompletní zařizování interiéru?

Čeká vás rekonstrukce? Stěhujete se a zařizujete nové bydlení? První opravdu svoje? S milovanou polovičkou jste si konečně pořídili dům, ze kterého chcete vybudovat skutečný domov? Nebo snad děti odrostly a osamostatnily se a najednou potřebujete zkrátka něco jiného? Nebo snad jen z rozmaru plánujete změnu interiéru? Ať tak, či onak. Vždy si lépe představíte něco, na co se můžete podívat na živo.

Navštivte showroom

Jistě rádi chodíte do velkých obchodů s nábytkem. Kocháte se perfektně vystylizovanými koutky a sníte o tom, mít alespoň jednu místnost doma takto vkusně zařízenou. Ne každý má pro vhodné kombinace cit. Proto existují showroomy, kde si jakoukoli místnost představíte na živo. Je třeba si uvědomit, že pokud chcete mít interiér doladěný do puntíku, je třeba pečlivě vybírat nejen nábytek a doplňky, hodně udělají také interiérové dveře, kliky a zárubně. Právě zde by se měla volit nadčasovost, stejně tak v případě motivu, ať už dveří, podlahy, obkladů, či oken a tak dále. Zkrátka vsadit na pomyslný rám, do kterého pak pouze obměňujete doplňky, které budou právě díky rámu stále aktuální a in.

Kuchyně, srdce domu

Zde platí zásada kvalitní a odolné podlahy, dveří a vybavení spotřebičů. I kuchyň může být účelně, vkusně, nadčasově, a přesto variabilně zařízena. V showroomu najdete ukázky krásných kuchyní promyšlených do detailu.

 

 

Obývací pokoj, společenský prostor pro všechny členy

Obývací pokoj je kapitola sama o sobě. Tato místnost prochází proměnami od změny preferencí barev, až po materiál pohovky snad v nejkratších intervalech ze všech místností v domě. Zde je pomyslné orámování velice důležité a v budoucnu usnadní spoustu práce a starostí. Nechte si poradit od těch nejlepších ve svém oboru.
 
inspirace interiérů ve SkyGardenu
inspirace interiérů ve SkyGardenu

Ložnice, místo odpočinku pro tělo i mysl

Ložnici si musíte vybavit vhodně zvolenými barvami a materiály, které vás uvedou do stavu klidu a relaxace a usnadní příchod zaslouženého spánku. Musí to být místnost, ve které se budete pokaždé s chutí probouzet a na konci dne se do ní těšit. Od vhodného umístění ložnice, světla, umístění postele, výběru matrace je důležité, aby zvolený celkový styl místnosti nenarušovaly právě třeba dveře. Možná by vás to nenapadlo, ale i taková drobnost jako je například dveřní kování, či zárubně mají velký estetický vliv. 

Koupelna, oáza klidu a domácí wellness

Udělejte si doma opravdu soukromé wellness. V dnešní době, proč ne? Stačí dodržet několik jednoduchých pravidel, se kterými vám odborníci rádi a ochotně poradí. Pro začátek zapomeňte na modré dlaždičky. A taková vymoženost jako třeba vodotěsné skleněné dveře už pro vás bude pouze třešnička na dortu. Koupelnu zařizujete na opravdu dlouhou dobu.
 

Skleněné dveře Sapglass

Ze široké škály stylů zařízení interiérů si jistě vyberete. Nebo alespoň načerpáte inspiraci a tipy. Hlavní výhodou je bezesporu to, že vás zde čekají interiéry zařízené opravdu do detailu, navíc s těmi správnými lidmi získáte pocit, že nic není nemožné, alespoň v případě zařízení vašeho ideálního interiéru.
27.06.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444