Candy RapidÓ. Kratší doba mytí, větší mycí prostor

Značka Candy uvádí inovovanou řadu myček RapidÓ, která kromě nového designu nabízí i praktické doplňky a funkce. Na prvním místě musíme zmínit nejkratší cyklus na trhu Wash & Dry, který umyje i vysuší nádobí za pouhých 35 minut. Jakými dalšími vychytávkami nás myčky RapidÓ zaujaly?

Invertorový motor Speed-Drive zajišťuje úsporný chod v energetické třídě B a to i při kapacitě 16 sad nádobí. Přídavné rameno Power Wash umístěné na dně vany je určené na mytí velmi špinavých hrnců a pánví. Pro bezpečné uložení velkých kusů kuchyňského nádobí slouží nové příslušenství v koších Maxi-Ladle a Maxi-Tray. Pokud jste příznivci mobilních aplikací, nadchne vás připojení k Wi-Fi a aplikace hOn, díky které máte přehled o své myčce i na dálku, navíc umožňuje využívat doplňkové funkce a programy. Myčky jsou dostupné v 60cm šíři, ve vestavné variantě i volně stojící v barvách bílá, nerez a antracitová.
Vestavné i volně stojící varianty

Nejrychlejší program mytí a sušení za pouhých 35 min.

Myčky Rapidó mají ve své programové nabídce cyklus Wash & Dry, který za pouhých 35 minut nádobí nejen umyje, ale i vysuší. Program je určený pro 6 sad běžně znečištěného nádobí a vyřeší například paniku před nečekanou návštěvou přátel nebo rodiny.
Nové myčky nadobi Candy RapidÓ umyji a vysuší nádobí jen za 35 minut

Skvělý výkon invertorového motoru

Díky novému invertorovému motoru Speed-Drive mají myčky Candy RapidÓ nejen skvělý výkon, ale i nízkou energetickou spotřebu. Navíc jsou schopné dosáhnout úsporné třídy B při kapacitě 16 sad nádobí. Ani hlučnost nebyla opomenuta, a tak nejtišší myčky dosahují pouhých 41 decibelů.

Největší vana na trhu

Přepracováním konstrukce myček bylo umožněno zvětšit vnitřní vanu o celých 11 %, přestože celkový rozměr spotřebiče je zachován. Tím vznikly větší rozestupy mezi držáky. Voda se tak k nádobí dostane všude a stejně tak i během sušení je tento prostor navíc využitý pro dokonalejší proudění vzduchu.

Extra síla mytí Power Wash

Přídavné rameno Power Wash, které je umístěné na dně vany v pravé zadní části, je určené na zvláště špinavé nádobí, jako jsou hrnce a pánve. Ramenem proudí voda pod větším tlakem než ve zbylé části myčky a tak je mytí intenzivnější.



Nové příslušenství

Koše myček Candy RapidÓ získaly několik nových vylepšení. Jedním z nich je držák Maxi-Tray, určený na opření velkých plechů a pekáčů. Dalším praktických řešením je držák Maxi-Ladle na dlouhé náčiní, jako jsou naběračky, nože či obracečky. Některé myčky mají navíc i prostor na umístění až 8 velkých Pizza talířů.

Snap & Wash – vyfoťte špinavé nádobí a nechte si poradit

Všechny nové myčky jsou vybaveny Wi-Fi konektivitou a je možné je propojit s aplikací hOn pro získání rozšířeného obsahu. Jednou z praktických funkcí je Snap & Wash, pomocí které stačí vyfotit špinavé nádobí a aplikace následně doporučí vhodný mycí cyklus. Další zajímavou funkcí v aplikaci hOn je Dishplacer. Poradí, jak uspořádat nádobí v koši a kde je pro ně nejvhodnější místo.



Ovládání na dálku a doplňkové informace

Hlavním benefitem aplikace hOn je však možnost mít o myčce neustálý přehled a moci ji ovládat na dálku. Spustit cyklus, kontrolovat jeho stav, zjistit aktuální či celkovou spotřebu energie anebo sledovat stav údržby. To a mnoho dalšího usnadní každodenní provoz a udělá z umývání nádobí příjemnou činnost.

Barevná provedení

Celá řada RapidÓ je k dostání nejen v klasickém bílém a nerezovém provedení, ale i ve verzi antracitové. Všechny modely jsou 60 cm široké, v kapacitách od 14 do 16 sad. Více o modelech na www.candycr.cz.
09.11.2023 | PR
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444