CONECO Praha na Výstavišti v Holešovicích

Výstava Servis pro stavebnictví, která se konala ve dnech 2. – 4. listopadu 2005 na Výstavišti v Praze Holešovicích a prezentovalo se na ní 82 firem na hrubé výstavní ploše 3500 m2, se v letošním roce stane součástí širšího projektu. Organizátor, Incheba Praha, spol. s r.o., se rozhodl na tuto průkopnickou akci navázat a ve spolupráci s IFMA CZ /International Facility Management Association – Czech Republic/ a Arrow Trade, spol. s r.o. ji rozšířit o další 2 akce. Celý projekt ponese název CONECO PRAHA.

Naplní se tak myšlenka spojit tři samostatné, ale i přesto spolu úzce související výstavy „Servis pro stavebnictví“, „Týden Facility managementu“ a „Cleantec 2006“. V termínu od 8. do 10. listopadu 2006 přivítají široký okruh odborníků i laickou veřejnost.
Cílem druhého ročníku akce „Servis pro stavebnictví“ je představit a zviditelnit ucelenou škálu služeb a doprovodných programů podporujících projektový a stavební proces. Do oblasti, na niž je výstava zaměřena, patří celá řada různorodých služeb jako poradenská činnost, rozpočtování, zkušebnictví, činnost auditorů, nabídka leasingových firem, služby softwarové, podpůrné služby při realizaci staveb – půjčovny, dopravní služby, speciální práce, informační a vzdělávací služby, facility management, finanční a úvěrové služby bank, služby pojišťoven a mnohé jiné.
„Týden Facility managementu“, šestá mezinárodní konference a výstava, je komplexním projektem zahrnujícím aktivity mediální, vzdělávací a společenské. Projekt zahrnující konference a workshopy přivítá mezi přednášejícími řadu významných zahraničních i českých osobností facility managementu. V rámci výstavy budou uděleny ceny v kategoriích Projekt roku 2006, Osobnost roku 2006 a Zvláštní cena IFMA CZ 2006 v oblasti facility managementu. Facility management je ve svém principu starý jak lidstvo samo. V posledních desetiletích je však obvyklé hledat nové kabáty pro zaběhlé činnosti. Přeložíme-li si význam jednotlivých slov facility management, znamená facility – snadnost, lehkost, obratnost, dovednost, poddajnost, přístupnost, výhodu, vhodné zařízení, prostředek, plynulost, zručnost, nadání, talent a vlohy a management – vedení, správa, řízení, obratné zacházení či řiditelství. Přeložit proto tato dvě slova k pochopení významu oboru facility management nestačí. Facility management má po celém světě mnoho různých definicí. Lze říci, že každý stát či region si modifikuje definici podle svých představ, ale všechny více či méně modifikují původní definici asociace IFMA: „Metoda, jak v organizacích sladit pracovní prostředí, pracovníky a pracovní činnosti. Zahrnuje v sobě principy obchodní administrativy, architektury, humanitních a technických věd.“
Devátý mezinárodní veletrh čisticí a úklidové techniky, čisticích technologií, chemie, pomůcek a služeb „Cleantec 2006“ předvede na svých stáncích několik novinek i celou řadu osvědčených výrobků, které známe z každodenní praxe jako spotřebitelé, uživatelé nebo jen jako pozorovatelé. Veletrh bude tradičně doplněn o doprovodné programy.
Organizátor věří, že CONECO PRAHA umožní setkání firem a odborníků, pro které se termín akce stane každoročně důležitým datem. Více informací o projektu, jehož odborným garantem je Svaz podnikatelů ve stavebnictví a IFMA CZ, získáte na www.incheba.cz a na tel. čísle 220 103 404.
25.04.2006
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444